• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dozet: Pun Pionir motiv više za Igokeu

Kapiten Igokee smatra da će pun "Pionir" sutra u duelu sa Partizanom biti dodatni motiv za njegovu ekipu koja je došla u Beograd po pobjedu.

 Dozet: Pun Pionir motiv više za Igokeu Izvor: MONDO

Partizan i Igokea sutra u 17 časova igraju možda i presudnu utakmicu kako za jedan tako i za drugi tim. Partizanu je neophodna pobjeda u borbi za plasman na plej-of, dok bi Igokea pobjedom došla samo jednu stepenicu do cilja, a to je prvo mjesto u regularnom dijelu sezone u ABA ligi.

Pred „Dan D“ Duško Vujošević pozvao je navijače da podrže tim i pomognu mu da dođe do prijeko potrebne pobjede, a kapiten Igokee smatra da puna dvorana Pionir neće biti samo „plus“ za ekipu Partizana već i za Igokeu.

„Očekujemo da će Pionir biti pun s obzirom da je njihov trener pozvao na podršku navijača. Biće dobra atmosfera što će sigurno za nas biti motiv više da odigramo dobro. Ono što je bitno je da smo svi zdravi i da smo došli u Beograd da se vratimo sa pobedom. Ne prijetimo nikom, naročito ne Partizanu u njihovoj kući, ali mislim da imamo kvaliteta i da nismo slučajno na poziciji na kojoj jesmo. Pobjeda nam treba, uostalom kao i njima, mislim da će biti dobra utakmica i pružićemo maksimum da se vratimo kući sa pobjedom", rekao je Dozet.

Pritisak pobjede, prema njegovom mišljenju, ipak će više osjetiti košarkaši Partizana nego on i njegovi saigrači.

"Moguće da su oni možda pod većim pritiskom nego mi jer mi imamo još utakmica da se kao što se kaže 'vadimo' ali ne gledamo to tako. Gledamo kao utakmicu stvarno od velikog značaja za nas i za njih i mislim da smo i mi i oni dovoljno iskusna ekipa da taj pritisak bude samo neki motiv da odigramo još bolje nego što bi inače odigrali. Utakmica treba i nama i njima i daćemo sve od sebe da pobjedom riješimo puno stvari. U slučaju pobjede trebala bi nam još jedna da sigurno ostanemo prvi a to je jedino što nas interesuje", istakao je Dozet.

(G.A. – MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC