• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Konfuzija oko F4 ABA lige?!

Različite informacije oko završnog turnira ABA lige u Laktašima – niko još zvanično nije potvrdio tu informaciju, iako komesar tvrdi suprotno.

 MONDO: Konfuzija oko F4 ABA lige?! Izvor: MONDO

Iako se pojavila informacija da će se završni turnir četiri najbolje ekipe ABA lige održati u Laktašima, to još niko nije potvrdio.

Doduše, komesar za takmičenje ABA lige Josip Bilić rekao je za agenciju BETA da će Laktaši biti domaćin završnog F4 turnira.

“Ja znam samo jedno, a to je das am dobio papir da će se fajnal-for održati u Laktašima. Predsjednik Radovan Lorbek je to predložio Bordu, Bord je prihvatio i to je to”, rekao je Bilić.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu takmičenja, predsjednik Radovan Lorbek odluku je donio poslije konsultacija sa Odborom Jadranske lige.

"Predsjednik lige je poslije konsultacija sa Odborom ABA i poslije uzimanja u obzir Statuta, bezbjednosnog aspekta, interesa klubova i gradova i finansijskog stanja odlučio da se fajnal-for 2013. održi u Laktašima", piše u saopštenju na sajtu Jadranske lige.

Međutim, generalni menažder Jadranske lige Roman Lisac demantovao je tu informaciju potvrđujući da još ništa nije odlučeno.

“Ništa još nije odlučeno, do kraja nedjelje će se znati sigurno. Telefon mi svaki dan zvoni 1.000 puta i svi pitaju isto”, kazao je Lisaz agenciji Beta.

On je potvrdio da je informacija das u Laktaši dobili domaćinstvo “apsolutno netačna” i istakao da bi najviše volio da Beograd bude domaćin fajnal-for a, ali da ne zna da li će tako i biti.

“Apsolutno sam za Beograd, to bi bilo najljepše, ali kako će biti na kraju, ne znam”, rekao je Lisac.



I predsjednik Igokee Boris Spasojević potvrdio je riječi Romana Lisca, jer se vodeći tim Jadranske lige nije uopšte kandidovao za organizaciju završnog turnira.

“Mi trenutno nemamo interes da organizujemo fajnal-for, jer nam je dovoljna jedna pobjeda u zadnje dvije utakmice kako bi osigurali prvo mjesto i direktan plasman u Evroligu. To je četiri dana organizacije krupnog takmičenja, što su veliki troškovi za naš klub”, potvrdio je za MONDO čelni čovjek tima iz Laktaša.

Završni turnir Jadranske lige igraće se od 25. do 27. aprila.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC