• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA: Fajnal for u Laktašima, definitivno

"Bićemo domaćini Fajnal-fora, to je zvanična i definitivna odluka", izjavio predsjednik Igokee Boris Spasojević.

 ABA: Fajnal for u Laktašima, definitivno Izvor: MONDO

Iako nas prethodna iskustva uče da svaku informaciju u vezi sa organizacijom završnog turnira ABA lige prihvatimo sa ogromnom dozom rezerve, čini se da je u srijedu uveče razjašnjena velika dilema.

Četiri najbolje plasirana tima ligaškog dijela regionalnog takmičenja boriće se međusobno za plasman u Evroligu u Laktašima!

Nakon što je ta odluka objavljena na zvaničnom sajtu takmičenja, potvrdio je i prvi čovjek Igokee, organizatora turnira.

"Bićemo domaćini fajnal-fora, to je zvanična i definitivna odluka. Za nas je velika čast prilika da ugostimo velike klubove kao što su Crvena zvezda i Partizan, istovremeno i da kao mali grad stanemo uz rame prethodnim organizatorima Ljubljanom, Beogradom i Zagrebom", rekao je on za "Novosti" i demantovao sam sebe, s obzirom na to da je tokom dana rekao da "klubu nisu potrebni troškovi organizacije F4".

Do kraja ligaškog dijela takmičenja ostalo je još dva kola. Igokea je već izborila plasman, Zvezdu samo teorija može da izbaci sa turnira, dok se će u trouglu između Partizana, Radničkog i Budućnosti tražiti treći i četvrti učesnik.

Konfuzija u organizaciji turnira, kao i u usaglašavanju ABA pravila sa evroligaškim propozicijama izazvala je u srijedu i oštru reakciju direktora Crvene zvezde Telekom Davora Ristovića.

U Humskoj 1 nisu htjeli da bilo šta komentarišu dok ne dobiju zvanično prevedeno tumačenje pravila o načinu plasmana klubova u najjače takmičenje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC