• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Pobjeda za oproštaj od "Pionira"

Trener i kapiten Crvene zvezde Telekom hoće punu halu i trijumf nad Budućnošću u posljednjem ovosezonskom meču ABA lige pred svojim navijačima.

 ZVEZDA: Pobjeda za oproštaj od "Pionira" Izvor: MONDO

Poraz u "Pecari" bio je bolna opomena crveno-bijelima.

Neuspjehom u duelu sa Širokim praktično su ostali bez šanse za osvajanje prvog mjesta na kraju ligaškog dijela regionalnog takmičenja. Preostaju im teorija i vjera u to da će Krka i Cibona pobijediti Igokeu.

U međuvremenu, svi u Crvenoj zvezdi Telekom usmjerili su misli ka "ovjeravanju" druge pozicije i plasmana na Fajnal for. Za to će im biti neophodna pobjeda nad Budućnošću (subota, 19.00, Pionir).

Kapiten Igor Rakočević nazvao je taj meč jako bitnim.

"Važno će biti da pobijedimo, osiguramo drugo mjesto i plasman na Fajnal for. Trgao nas je i probudio poraz i pozivam navijače da nas podrže pošto će ovo biti posljednja provjera do važnih utakmica u našoj ligi", rekao je on na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Ne razmišlja o kalkulisanju i eventualnom protivniku u polufinalu F4 turnira u Laktašima.

"Još nismo mislili o tome, jer postoji više opcija. Kompletniju sliku stvorićemo po završetku sezone, samo smo fokusirani na ono što nas očekuje", dodao je on.

I trener Vlada Vukoičić otkrio je šta očekuje njegov tim.

"Budućnost je jedna od ekipa koja u kontinuitetu ostvaruje dobar rezultat u ABA ligi. I u Evropi su ostali najduže sa ovih prostora, igrali su do sredine ove nedjelje. Igrači se mijenjaju, a ekipi pečat daje rad trenera Dejana Radonjića", izjavio je šef struke.

Prema njegovim riječima, ekipa je pozitivno reagovala na poraz u Hercegovini.

"Nema planiranih poraza, ima samo malo više očekivanih. Niko u klubu to nije očekivao. Kad se tako nešto dogodi naravno da su svi u klubu zdravorazumski ljudi i da vidimo koliko je bilo loše".

I Vukoičić je istakao značaj dolaska navijača u subotu.

"Važno bi bilo da dođu jer igramo protiv ozbiljnog protivnika, da zatvorimo sezonu u ABA ligi pred našim navijačima. To je debeo razlog da dođu. Utakmica će biti višestruko bitna jer može mnogo stvari da riješi. Nadam se da će navijači prepoznati momenat i da će biti naš 'šesti igrač', podvukao je on.

Crveno-bijeli će u posljednjem kolu gostovati Radničkom u Kragujevcu (23. 3), a Budućnost će u borbi za odlazak na završni turnir biti primorana da i u Pioniru "juri" pobjedu. Poslije duela sa Crvenom zvezdom Telekom igraće kod kuće protiv Olimpije.

Ulaznice će biti u prodaji i na dan utakmice, od 15.00 časova do početka utakmice. Najjeftinije će koštati oko dva evra i sa njima će moći da se uđe na tribine.

Karte za meč Crvena zvezda Telekom - Budućnost moći ćete da osvojite i čitajući MONDO. Pratite Mondo sport stranicu na Facebooku i tokom dana saznajte kako!

(M. Š. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC