• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokajnik Braun vraćen u ekipu Zvezde

Američki centar Elton Braun se izvinio za ponašanje, a stručni štab Crvene zvezde Telekom se smilovao i dao mu novu šansu.

 Pokajnik Braun vraćen u ekipu Zvezde  Izvor: MONDO

"Izvinjavam se svima, želim da igram", izjavio je američki centar Elton Braun, zatraživši novu šansu u Crvenoj zvezdi Telekom.

Pokajao se i poslije razgovora sa upravom crveno-bijelih, skinut je sa transfer-liste i vraćen u ekipu.

Sa Braunom i njegovim menadžerom održana su dva sastanka, jedan u nedjelju uveče i jedan u ponedjeljak, rano ujutro i poslije konsultacija stručnog štaba i najužeg rukovodstva donijeta je odluka da se Braun ponovo priključi ekipi.

"Pred nama je izuzetno važan period, odlučujući za plasman Crvene zvezde u Evroligu. To je naš glavni cilj i tome smo sve podredili. Kako bismo to ostvarili potrebne su nam sve raspoložive snage i to je bila glavna stvar kojom smo se rukovodili kada smo donosili odluku o vraćanju Brauna u ekipu", rekao je za klupski sajt direktor Zvezde Davor Ristović.

On vjeruje da se Braun iskreno pokajao.

"To smo mogli da zaključimo u njegovim nastupima u medijima, ali i u direktnom kontaktu. Mislim da je poslije svega i njemu jasno da u našem sistemu niko ne može da bude iznad Crvene zvezde. Siguran sam da je tu lekciju naučio i da će apsolutno biti u službi tima. Braun je vraćen u tim, a za mjesto među 12 i minutažu na utakmicama će morati da se izbori vrijednim radom i zalaganjem", dodao je Ristović.

Predsjednik KK Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović je nedavno rekao da je Braun, zbog nesposlušnosti i nekorektnosti, završio sa klubom.

"Navešću vam primer iz KK Crvena zvezda. Elton Braun je stavljen na transfer listu, jer nije želio da putuje u Istanbul na utakmicu sa Galatasarajom, jer mu je plata kasnila devet dana. Taj igrač je završio sa Crvenom zvezdom. Mogu da tvituju koliko god hoće, ako smo rekli da je Crvena zvezda iznad svega i na prvom mjestu, onda to važi i za Brauna i za Braunčiće i za bilo kakve zvjezdice... Oko toga nećemo raspravljati", rekao je nedavno Čović.

Zvezda je prije stavljanja Brauna na transfer listu dovela drugog centra, Predraga Samardžiskog.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC