• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VTB: Nedović treći mladi igrač

Plejmejker Lijetuvos Ritasa svrstan u red najboljih "junoša" istočnoevropske VTB lige, u kojoj se takmiče klubovi iz Rusije, Litvanije, Ukrajine.

 VTB: Nedović treći mladi igrač  Izvor: MONDO

Rang lista objavljena je na zvaničnom sajtu VTB lige, a Nemanja Nedović zauzeo je treće mjesto, iza sjajnog beka Trijumfa Sergeja Karasjova i Nikite Balašova, krilnog igrača Krasnje Krila iz Samare.

Reprezentativac Srbije sa Lijetuvos Ritasom se bori za šesto mjesto u A grupi VTB lige, sa kojeg se ide u osminu finala plej-ofa.

U obrazloženju odluke navedeno je da Nedović za 21 minut po utakmici bilježi 10,1 poen, 2,3 skoka i 2,6 asistencija, da "može biti ponosan na učinak ove sezone", ali i da bi bilo "glupavo pomisliti kako je to njegov maksimum".

"Zaigrao je u jačoj konkurenciji, postao jedan od najboljih strijelaca svog tima i direktno pomogao Lijetuvosu da dobije nekoliko utakmica. Ipak, nije uspio da pređe na sljedeći nivo svog igračkog razvoja", dalje piše sajt VTB.

"Nemanja ne odskače od svojih litvanskih saigrača i ima problem kontinuiteta, pošto odmah nakon odličnih partija umije da iščezne. Zato Srbin nije plasiran više od treće pozicije na ovoj listi, iako je generalno ostavio pozitivan utisak".

VTB ligu igraju najbolji klubovi Rusije, Litvanije, Ukrajine, Letonije, Estonije, Belorusije, Poljske, Češke i Kazahstana.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC