• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nemaju m*** reći Igokei da nema Evrolige"

Bivši reprezentativac Jugoslavije Zoran Čutura u kolumni za "Igraliste.hr" se osvrnuo na trakavicu oko toga ko će iz ABA lige iduće sezone u Evroligu.

 "Nemaju m*** reći Igokei da nema Evrolige"  Izvor: MONDO

"Moram priznati da sam bio prilično iznenađen kad sam vidio koliko je javnog prostora zauzela zavrzlama oko toga ko će iz ABA lige ove sezone izboriti status evroligaša", napisao je između ostalog nekašnji košarkaš Cibone.

"U cijeloj toj konstrukciji najoštećenija će, vjerovatno, biti Igokea, najugodnije iznenađenje (ma, iznenađenje je slaba riječ) takmičenja, organizacija koja nema nijedan preduslov za učešće u Evroligi osim rezultatskog. Ali, valja se naviknuti na to da ni rezultat ne mora biti najvažniji u današnjem sportu, nije to ni prvi ni jedini slučaj.

Važnije je, eto, imate li dvoranu za deset hiljada gledalaca, jeste li locirani blizu kakvog frekventnog aerodroma i jeste li, uopšteno, spretni u sportskoj diplomatiji".


"I svi smo znali da Igokea ima male šanse za Evroligu čak i onda kad se senzacionalno izdvojila na vrhu tabele. A i to im neko s vremenom treba saopštiti, sumnjam da je iko do sada to učinio, sumnjam i da će iko iz regionalne organizacije imati m*** to im reći".

"To će učiniti neko iz Evrolige, i to tek kad svi vide hoće li ili neće Igokea izboriti Evroligu. Ni u Španiji se još uvijek ne znaju tačni kriteriji za ulazak u Evroligu, Velimir Perasović sa svojom Valensijom, kao kandidat za prva četiri mjesta u ligi i polufinale plej-ofa, za sada može sa sigurnošću računati na Evroligu samo kroz eventualnu pobjedu u Evrokupu", napisao je Čutura.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC