• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Kaha ostala u trci

Tim Nemanje Bjelice slavio važnu pobjedu nad Himkijem u Moskovskoj oblasti - 86:82, uz 13 poena i šest skokova reprezentativca Srbije.

 EL: Kaha ostala u trci Izvor: MONDO

Kaha Laboral otputovala je u Rusiju kao šestoplasirana na tabeli F grupe Top 16 faze, svjesna da joj samo pobjeda nad Himkijem daje realne izglede za plasman u četvrtfinale plej-ofa Evrolige.

I uspjela je da savlada direktnog konkurenta, pošto je "flouter" Peterija Koponena za izjednačenje i produžetak završio na obruču!

Fernando San Emeterio odmah je fauliran i dvije sekunde prije kraja je ubacio oba slobodna bacanja, za konačnih 86:82 (46:43), tako da domaćin nije mogao više ništa da učini.

Oba tima sada imaju skor 7-6, a ko je i koliko blizu četvrtfinala, biće jasnije poslije mečeva Montepaski - Barselona i Fenerbahče - Olimpijakos u petak uveče.

Barselona vodi sa skorom 11-1 i sigurno će osvojiti prvo mjesto, Makabi (8-5) je drugi, a slijede Olimpijakos (7-5) i Montepaski (7-5). Dalje idu četiri najbolja.

Nemanja Bjelica ubacio je Himkiju 13 poena (2/3 za dva, 3/8 za trojku, 0/2 bacanja), uz šest skokova, jednu asistenciju i jednu blokadu.

Kaha je njegovom trojkom u 33. minutu otišla čak na "plus 16" (79:63), ali je ruski tim preko Kejsija Riversa u 38. minutu smanjio na samo 81:80. Andres Noćioni dao je važnu trojku za 84:80, a Himki u posljednja dva minuta dao svega dva poena i to sa linije penala.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC