• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Nema karata za derbi, Pionir "sužen"

Crveno-bijeli saopštili da neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji za Partizanom mt:s, kao i da će kapacitet Pionira biti umanjen zbog bezbjednosti.

 ZVEZDA: Nema karata za derbi, Pionir "sužen" Izvor: MONDO

Uprava Crvene zvezde Telekom uveliko se sprema za meč 2. kola Superlige Srbije protiv Partizana mt:s u srijedu, od 21 čas u hali Pionir.

Shodno već ustaljenom običaju, kada su derbiji u pitanju, ni pred 218. meč "vječitih rivala" karata neće biti u slobodnoj prodaji.

Crveno-bijeli su naglasili da će za utakmicu važiti sezonske ulaznice, a jedan dio karata biće podijeljen sponzorima i prijateljima kluba.

Takođe je saopšteno da će kapacitet Pionira biti djelimično umanjen kako bi se osigurala bezbjednost svih učesnika, a klub će učiniti sve da utakmica protekne u fer i korektnoj atmosferi, bez ijednog incidenta, kao što je to bio slučaj i na prethodnom 217. vječitom derbiju u ABA ligi, kada je Zvezda bila domaćin i pred 4.500 gledalaca dobila treći duel u nizu protiv Partizana ove sezone.

Crvena zvezda Telekom apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez vrijeđanja protivnika, upotrebe pirotehničkih sredstava i ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC