• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Sa ABA ligom možda i na sud!

"Vidjećemo šta će biti sa tužbom, to će morati naši advokati prvo da razmatraju", rekao je predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

 Čović: Sa ABA ligom možda i na sud!  Izvor: MONDO

Predsjednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da su čelnici Jadranske lige napravili veliki problem i da će morati da budu kažnjeni zbog toga.

"Čelnici Jadranske lige su napravili veliki problem i treba da snose sankcije. Mi smo za to da se mijenja upravljačka struktura takmičenja i da klubovi budu više uključeni. Vidjećemo šta će biti sa tužbom, to će morati naši advokati prvo da razmatraju", rekao je Čović novinarima u Beogradu.

Čović je dodao da neće biti udružene tužbe klubova, ali je istakao da su svi prevareni.

"Neće biti opšte klupske tužbe protiv čelnika Jadranske lige, ali je evidentno da smo svi prevareni pošto su nam tek mjesec dana pred kraj takmičenja rekli za pravila", kazao je Čović.

Iako je trebalo da se u Evroligu plasiraju prvoplasirana ekipa u regularnom dijelu sezone i pobjednik Fajnal-fora, u najelitnije evropsko klupsko takmičenje ipak će direktno ići samo finalisti završnog turnira.

Čović je kao najoštećenijeg naveo Igokeu, koja je bila prva u regularnom dijelu sezone, ali da bi igrala Evroligu ipak morati da se plasira u finale na završnom turniru.

"Koliko sam čuo i Igokea je nezadovoljna, oni su najviše oštećeni i nije mi drago zbog toga. Oni su zaslužili da organizuju završni turnir, mi smo tamo uvijek ugošćeni na najljepši mogući način. Svi imaju nešto da kažu, ali ne znam što to guraju sebi u nedra", rekao je Čović.

Završni turnir ABA lige biće od 25. do 27. aprila u Laktašima.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC