• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN MTS: Zvezdo, hvala, ali...

Crno-bijeli zvanično saopštili da "ne mogu da prihvate" 400 ulaznica za derbi namijenjenih njihovim navijačima.

 PARTIZAN MTS: Zvezdo, hvala, ali... Izvor: MONDO

Košarkaški klub Partizan mt:s odlučio je da odbije ponudu Crvene zvezde Telekom i ne prihvati 400 karata za derbi zakazan za srijedu uveče.

Takvu odluku nagovijestio je trener crno-bijelih Duško Vujošević na konferenciji za novinare. Nekoliko sati potom, oglasio se i klub zvaničnim saopštenjem:

"Događaji na utakmicama između Crvene zvezde i Partizana tokom ove sezone, prva utakmica u ABA ligi kada je klub iz Humske bio domaćin, između 500 i 600 navijača Crvene zvezde je pod poznatim okolnostima ušlo u Pionir bez karata, potom dešavanja na utakmici finala Kupa "Radivoja Koraća" u Kragujevcu, su suviše svježi da to može da se reguliše gestovima", piše u klupskom saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu.

Crno-bijeli su konstatovali dobru volju Uprave Crvene zvezde Telekom i svoju "još bolju". Međutim, i dodatno obrazložili svoju odluku.

"Mi imamo obavezu da našim navijačima obezbijedimo ravnopravan tretman tokom čitave sezone, a u kontekstu ovakvih događaja ne možemo pri kraju takmičarske godine pristajati na ponude, koje ne mogu da kompenzuju prethodna dešavanja", poručeno je iz Humske.

Rukovodstvo šampiona jasno je istaklo želju da sve utakmice dva kluba do kraja sezone budu odigrane isključivo pred navijačima domaće ekipe. Time bi se, prema stavu Partizana mt:s, smanjila mogućnost pravljenja incidenata i jasno bi se vidjelo ko bi za njih bio odgovoran.

Pregovore sa Zvezdom i dogovore o podjeli karata crno-bijeli ostavljaju za ljeto.

"Prije početka sljedeće sezone otvoreni smo za pregovore i dogovore o podjeli karata koji zaista i mogu da budu početak boljih odnosa", podvučeno je u saopštenju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC