• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjedništvo lige hitno o navijačima

MONDO saznaje da će se operativno tijelo Superlige sastati sutra u podne. Nezvanični povod - promjena mišljenja Partizana mt:s.

 Predsjedništvo lige hitno o navijačima Izvor: MONDO

Mjere Udruženja košarkaških klubova Srbije, kreirane radi spriječavanja izricanja uvreda na račun aktera utakmica, biće tema još jednog sastanka u prostorijama organizatora takmičenja.

Prošle srijede usvojen je tekst sa odlukama, koji su trebali da objave klubovi kao zajednički apel, ali je u petak Partizan mt:s svojim dopisom povukao saglasnost na novo pravilo u domaćoj ligi, nezvanično saznaje MONDO.

S obzirom na to da se u srijedu igra vječiti derbi i da je Crvena zvezda Telekom domaćin, predsjednik crveno-bijelih Nebojša Čović zatražio je hitnu sjednicu Predsjedništva za srijedu u podne.

Saznajemo da je Partizan mt:s u dopisu, koji je potpisao direktor Mlađan Šilobad, ukazao na to da postoji mogućnost manipulacije sa verbalnim deliktom, ciljanog prekidanja mečeva i eventualnog odlaganja, koje bi moglo da utiče na regularnost takmičenja.

Pažnju javnosti u utorak je izazvala i odluka rukovodstva šampiona da se zahvali Crvenoj zvezdi Telekom na ponuđenih 400 karata. Trener Duško Vujošević, koji je godinama meta ličnih uvreda, poručio je da još nije vrijeme da na derbi dođu i gostujući navijači.

Tokom finala Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu su vrijeđani i članovi porodica Nebojše Čovića i kapitena crveno-bijelih Igora Rakočevića.

Predrag Bojić, direktor takmičenja, najavio je ranije da će pooštriti kazne za nesportsko navijanje.

"Sa klubovima ćemo precizirati kaznene mjere, koje će se kretati od opomena do pražnjenja hala. Opšti stav je da po tom pitanju mora da se uradi nešto pozitivno", rekao je sredinom prošle nedjelje.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC