• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šepa: Igraću opet košarku

"Ako sve bude išlo po planu već krajem ljeta mogu da počnem da se bavim sportom", izjavio je poslije operacije tumora na malom mozgu mladi igrač.

 Šepa: Igraću opet košarku Izvor: MONDO

Mladi Košarkaš Filip Šepa dobro je podnio sedmočasovnu operaciju tumora na malom mozgu i oporavak mu teče po protokolu.

"I dalje sam malo 'šlogiran', malaksao, boli me glava, duplo vidim... Ali, vjerujte mi nemam više nesvjestice i sve ovo je mnogo bolje nego što je bilo. Znam da je normalno da se ovako osjećam i da budem na analgeticima, jer od operacije nije prošlo ni sedam dana. Proćiće sve to, a ja ću se vratiti normalnom životu", izjavio je raspoložen Filip Šepa u telefonskom razgovoru za "Novosti".

Bivšem kapitenu juniorske reprezentacije Srbije u novembru prošle godine dijagnostikovan je tumor prilikom pregleda devijacije nosa, a nedavno je u Kliničkom centru operisan.

On je istakao da su mu ljekari, na čelu sa doktorkom Danom Grujičić, nagovijestili da će poslije rehabilitacije dobiti dozvolu da se profesionalno vrati košarci.

"Ljekari su mi tako rekli i vjerujem u to. Ako sve bude išlo po planu već u avgustu, septembru mogu da počnem da se bavim sportom. Pa, ne dam se ja tako lako", rekao je Šepa.

Mladi igrač otkrio je da mu se činilo da je svijet stao nakon što je saznao dijagnozu, ali za nepun sat optimizam i vjera da će sve biti u redu pobijedili su nalet straha i nevjerice.

"Nije prijatno čuti takvu vijest. Cijeli život mi je prošao kroz glavu i pomisao da je kraj. Međutim, pozitivne misli su bile jače i vrlo brzo sam i šale zbijao na tu temu. Ljudi oko mene su bili zabrinutiji od mene, a mene je samo fascinirala činjenica da ja sa simptomima poput nesvjestica, naleta energije, pa zamora, živim cijeli život. Pokušao sam i sa alternativnim liječenjem, ali nije imalo efekta. Glava je morala da se otvara i na kraju je bolje što je tako bilo. Sada sve to ostavljam iza sebe i idem naprijed. Imam snage ja za to, još sam mlad", rekao je šaljivim tonom Šepa i dodao da je u teškim trenucima imao veliku podršku porodice, prijatelja, saigrača, trenera i cijelog rukovodstva OKK Beograda.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC