• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević osmijehom na uvrede

Pobeda nad Crvenom zvezdom Telekom, u "paklu" Pionira, oraspoložila je trenera Partizana mt:s Duška Vujoševića i donijela osmijeh na njegovo lice.

  Vujošević osmijehom na uvrede  Izvor: MONDO

Tako mu na konferenciji za novinare poslije utakmice ni "hiljadu puta" dobačena uvreda iz tunela nije omela koncentraciju. Samo se nasmijao i počeo...

"Ovo je bila još jedna u nizu utakmica koje igraju Crvena zvezda i Partizan. Rekao sam da može da se dogodi da dobijemo, to se i dogodilo".

Strateg crno-bijelih ukazao je da njegov tim bio oslabljen ne igranjem kapitena Vladimira Lučića, a da su crveno-bijeli imali pomoć bučne publike.

"Nedostajao nam je Lučić. Zvezda je imala prednost na tribinama... Naša finansijska situacija je takva da nas sprečava da se ravnopravno takmičimo, ali momci su pokazali karakter", naveo je Vujošević i poručio:

"Igraće se još. Biće još neizvjesnih utakmica. Čestitam Crvenoj zvezdi za napravljen rezultat ove godine. Kada im se uzme skalp, to je značajan rezultat".

Upitan da ocijeni igru centra Žofrija Lovernja i njegove mogućnosti, odgovorio je da Francuz može još bolje.

"On je posvećen košarci i spreman je da trenira i više od ostalih. Ulaže maksimalan napor u sve što radi i svaki trener bi ga poželio u ekipi", podvukao je Vujošević poželjevši rivalu sve najbolje.

Bosanski plejmejker Nemanja Gordić još jednom je predvodio svoj tim do pobjede u važnoj utakmici. Kao najvažniji faktor trijumfa istakao je dobru pripremu.

"Dobro smo se spremili. Od prvog do posljednjeg minuta kontrolisali smo igru i zasluženo pobijedili. Čestitam svojim saigračima kao i Crvenoj zvezdi", kratak je bio "meč viner" poslednjeg u nizu "vječitih derbija".

(M. Š. - N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC