• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučke "malene" pred bankrotom!

Ženski Košarkaški klub Mladi Krajišnik zahvaljujući jedinom sponzoru Gradu Banjaluka, uspijeva da koliko-toliko normalno funkcioniše.

 Banjalučke "malene" pred bankrotom! Izvor: MONDO

"Malene" su u nedjelju po četvrti put osvojile pehar namijenjen pobedniku Kupa Bosne i Hercegovine, savladavši u finalnoj utakmici Slobodu iz Novog Grada sa 66:50.

Ipak, malo je nedostajalo da od tog uspjeha ne bude ništa.

Naime, polovinom marta uslijedila je suspenzija kluba od strane KS BiH zbog neuplaćene kotizacije, a skinuta je samo zahvaljujući činjenici da je šef stručnog štaba Zoran Mikeš posudio i uplatio na račun saveza potrebnih 7.150 KM, piše list "Press RS".

"Nije tajna, ali moram to da ponovim, nalazimo se u velikim problemima i dugovima. Zato apelujemo na Grad, prvenstveno gradonačelnika Slobodana Gavranovića, da nam se pruži značajna pomoć kako bi se završila sezona u kojoj smo na pragu osvajanja šampionske titule, ali i riješio bar jedan dio nagomilanih dugova", istakao je generalni sekretar "malenih" Brane Čovičković uz napomenu kako se nada da će i od resornog ministarstva uslediti neka pomoć.

Trener Zoran Mikeš pojasnio je da klubu nedostaje približno 300.000 KM za godinu dana i da bi sa tim sredstvima osvojili sve titule, ali i da je činjenica da se igračicama duguje pet plata, a da neki od trenera svoju zaradu nisu dobili još od avgusta prošle godine.

"Imamo jednu sjajnu generaciju mladih djevojaka na okupu, koja će, ako se riješe ovi problemi, sljedeće tri ili četiri godine dominirati košarkaškom scenom u BiH. Međutim, bojim se da će ih veoma brzo odvesti neki drugi, koji imaju bolje finansijske uslove", dodao je Mikeš.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC