• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljević: Možda i presudna pobjeda

Privremeni kapiten Partizana mt:s istakao značaj trijumfa u derbiju zbog određivanja domaćinstva u plej-ofu. "Odigrali smo iskusno na kraju..."

 Milosavljević: Možda i presudna pobjeda Izvor: MONDO

U izostanku Vladimira Lučića, predvodnik crno-bijelih je Dragan Milosavljević.

Momak rođen u Kruševcu 1989. godine prvi put je u srijedu uveče bio kapiten ekipe u "vječitom derbiju". Učestvovao je u pobjedi svog tima sa devet poena i sedam skokova.

Poslije meča je zadovoljno konstatovao:

"Jako važna pobjeda. Igrali smo jako borbeno i agresivno tokom čitavog meča. Mislim da smo poremetili njihov šut našom zonom, jako dobro zatvarali skok... U napadu smo ubacivali jako bitne šuteve, posebno Nemanja Gordić, koji je na kraju igrao stvarno odlično", rekao je po izlasku iz svlačionice.

Crno-bijeli su bili primorani da cijelu utakmicu odigraju bez povrijeđenog lidera i najboljeg igrača, a završnicu bez Lea Vestermana (zbog pet faulova) i isključenog Davisa Bertansa.

"Nedostajali su nam, prije svega Lučić. Ipak, odigrali smo jako iskusno na kraju... Dosta utakmica ove sezone smo gubili u odlučujućim trenucima, ali smo ovoga puta sačuvali 'hladnu glavu'", ocijenio je Milosavljević.

Iako domaće prvenstvo nema veliki takmičarski značaj i iako su sve misli "vječitih" usmjerene ka završnom turniru ABA lige, Partizan mt:s uradio je u srijedu uveče veliki posao.

Pobijedio je Crvenu zvezdu Telekom kao gost i to značajnom razlikom. Prednost od deset poena mogla bi da bude i kapitalna u borbi za prvo mjesto pred plej-of Superlige Srbije.

"To je jako bitno, moglo bi da bude i presudno u plej-ofu. Vidjećemo kako će se dalje odvijati sezona...", dodao je Milosavljević.

(M.Š. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC