• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesterman: Presudio je timski duh

Plej Partizana istakao da se ekipa dobro pripremila za "vječiti derbi" i da su svi zajedno uradili odličan posao što je rezultiralo pobjedom.

 Vesterman: Presudio je timski duh Izvor: MONDO

Leo Vesterman tvrdi da je znao da njegov tim može da pobijedi Crvenu zvezdu u drugom kolu košarkaške Superlige Srbije, a da je ključ uspjeha bio timski duh.

"Znali smo da možemo da pobijedimo Zvezdu i ovo je sjajan trijumf. Uradili smo sve što je trebalo. Dobro smo se pripremili, borili smo se i igrali kao tim i to je presudilo, timski duh je bio ključ pobjede", rekao je Vesterman poslije utakmice.

Partizan mt:s je u srijedu uveče pobijedio Crvenu zvezdu Telekom sa 77:67, što mu je bio prvi trijumf nad crveno-bijelima ove sezone, nakon tri poraza.

Vesterman je dobio petu ličnu grešku početkom posljednje četvrtine, tako da je u finišu igrao Nemanja Gordić, koji je bio jedan od ključnih igrača u završnici.

"Nemanja nas je nosio na svojim ramenima u završnici, bio je sjajno raspoložen. Nije samo on bio odličan, sjajno su igrali Žofre Lovernj i Dragan Milosavljević... Igralo se tvrdo, ali je uvijek tako na derbiju. Sudija nas je pustio da igramo tako i na kraju smo pobijedili", rekao je Vesterman.

Za razliku od Partizana, bek suparničkog tabora Branko Lazić rekao je da njegov tim nije uspio da se vrati u meč poslije dobrog početka.

"Nismo uspjeli da se vratimo, iako smo počeli solidno. Nismo uspjeli da se prilagodimo na Partizanovu igru, a bili smo slabi sa penala i za tri poena. Oni su nastavili da igraju jako u drugom poluvremenu, nisu nam dali da preokrenemo i zasluženo su pobijedili", rekao je Lazić.

Prvotimac crveno-bijelih tačno zna šta je dovelo do poraza.

"Nismo imali strpljenja u napadu, brzopleto smo ih rješavali, gubili smo ključne lopte, a nismo imali ni dovoljno koncentracije".

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC