• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta: Pomozimo svi, posebno dobrostojeći

Radnički podržao akciju prikupljanja pomoći Tijani Ognjanović u Kragujevcu. Prilozi će biti prikupljani uoči subotnjeg meča sa Mega Vizurom.

 Muta: Pomozimo svi, posebno dobrostojeći  Izvor: MONDO

Trener Radničkog Miroslav Nikolić priključiće se akciji sa 100.000 dinara, a sve Kragujevčane - naročito ljubitelje košarke - pozvao je da prilože koliko mogu za liječenje osmogodišnje devojčice iz Beograda.

"Posebno pozivam dobrostojeće među mojim Šumadincima, one koji u halu Jezero ulaze na službeni ulaz. Mnogo je 'običnog' svijeta koji saosjeća sa Tijanom i njenom porodicom, ali nisu u mogućnosti da pomognu. Neka i oni uplate koliko mogu. A mi koji imamo više, trebalo bi više i da priložimo", poručio je popularni Muta.

Radnički je nedavno organizovao prikupljanje novca za transplantaciju srca Danice Ćirković (24), koja je, nažalost, preminula u Kliničkom centru u Kragujevcu.

"Njeno srce je popustilo, a možda ne bi da se nismo mnogo premišljali i kao narod i kao država. Možda će naša država u budućnosti da pronađe veća sredstva za život i zdravlje djece, ali do tada nam ne preostaje ništa drugo nego da iskazujemo solidarnost i saosjećanje, nikako da ignorišemo porodične drame koje se dešavaju oko nas".

Utakmica Radnički - Mega igra se u subotu od 17.30 časova, a akcija prikupljanja novca počeće jedan sat kasnije.

Novac za Tijanu, koja uskoro putuje na operaciju u Hjuston, ovih dana su obezbijedili mnogi sportisti i klubovi, kao i navijačke grupe.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC