• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Skandalozna odluka!

Trener Partizana mt:s Duško Vujošević smatra da je odluka o njegovoj suspenziji skandalozna i da ga je Uprava Superlige kaznila pod strahom.

 Vujošević: Skandalozna odluka! Izvor: MONDO

Vujošević je na konferenciji za medije u petak priznao da njegova reakcija tokom meča sa Crvenom zvezdom nije bila racionalna, ali je tek po okončanju susreta sa novinarima saznao za kaznu lige.

"Ovo je skandalozno! (Direktor takmičenja Predrag) Bojić je prešao preko hiljadu situacija... Njemu je sve bilo u redu u Železniku prošle godine, u Kragujevcu... Tu nije koristio dokumentarni materijal kasnije da odredi kazne", rekao je Vujošević agenciji Beta.

Trener crno-bijelih je rekao da mu najviše smeta što je Davis Bertans novčano kažnjen i suspendovan sa jedne utakmice, dok je igrač koji je isključen sa njim zbog međusobnog koškanja, Bojan Subotić, novčano kažnjen.

"Ovo je stvarno skandal. Kažnjavanje Bertansa, a ne igrača koji je isključen sa njim je nepošteno i neprincipijelno... Mnogo su se zamjerili Partizanu, prije svega zbog Bertansa. Očigledno je da odluke donose pod strahom", rekao je Vujošević.

On je dodao da mu nije jasno zašto se odluke donose sada, naknadnim pregledanjem snimka koji nije bio iz direktnog prenosa, nego je "vađen iz konteksta".

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC