• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: Nismo samo Teo i ja pomogli Tijani!

Kapiten reprezentacije rekao da nije tačno da su samo on i Miloš Teodosić dali novac za humanitarnu akciju "Srce za Tijanu".

 Krstić: Nismo samo Teo i ja pomogli Tijani!  Izvor: MONDO

Informacija da su Nenad Krstić i Miloš Teodosić bili inicijatori i glavni učesnici akcije za pomoć maloj Tijani Ognjenović dodatno je objašnjena u petak popodne.

"Nisam mogao da spavam dva dana zbog te informacije koja se pojavila ne znam ni ja kako. Ispalo je da smo samo Teodosić i ja dali novac, a u stvari je bilo nas 13 iz reprezentacije. Mnogo sam se ružno osjećao prema svim momcima koji su pokazali humanost, a samo smo nas dvojica dobili neke simpatije, a to nikome nije bio cilj", rekao je Krstić u telefonskoj izjavi agenciji Beta iz Moskve.

U Srbiji je pokrenuta široka akcija sakupljanja novca za transplantaciju Srca osmogodišnjoj Tijani Ognjanović. Prije dva dana se u medijima pojavila informacija da je dvojac iz CSKA organizovao saigrače i sakupio 100.000 dolara.

"Nije to tačno, novac je dala skoro cijela reprezentacija, nas 13: Vladimir Micov, Zoran Erceg, Miloš Teodosić, Nemanja Bjelica, Duško Savanović, Ivan Paunić, Aleksandar Rašić, Dejan Musli, Vladimir Lučić, Stefan Marković, Vladimir Štimac, Milenko Tepić i ja", rekao je Krstić.

Centar moskovskog CSKA kazao je da niko nije ni želio da se to objavi, je ona ipak izašla u javnost putem društvene mreže Twtiter.

"Mi jesmo pokrenuli ostale igrače, ali je prvobitna ideja bila da se to uopšte ne objavljuje, ali su to s Twittera prenijeli mediji. Nisam htio ništa da pričam dok ne uplatimo novac, što smo danas uradili", rekao je Krstić.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC