• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan povlači člana iz Predsedništva lige!

Košarkaški klub Partizan mt:s saopštio da odluku direktora Superlige Srbije o kažnjavanju na "vječitom derbiju" smatra skandaloznim.

 Partizan povlači člana iz Predsedništva lige! Izvor: MONDO

Partizan mt:s izdao je saopštenje nakon izrečenih kazni poslije meča drugog kola Superlige protiv Crvene zvezde Telekom.

Crno-bijeli su istakli da odluku direktora Superlige o kažnjavanju aktera na tom meču smatra skandaloznim, jer je "očigledno da primjenjuje dvostruke aršine pri donošenju odluka".

"Ne propušta se nijedna prilika da se Partizan drastično kažnjava, a diskriminišu se igrači i funkcioneri kluba iz Humske. Odluka je donesena na osnovu video snimka koji u ranijim situacijama nije bio konsultovan, počevši od skandalozne organizacije četvrte utakmice finala plej-ofa u Železniku i prekidanja utakmice finala Kupa Radivoja Koraća"u Kragujevcu, do drastičnog kažnjavanja Bertansa, dok se igrač Crvene zvezde Subotić, koji je u toj situaciji takođe isključen, kažnjava samo novčano.
Fizički napad na trenera Partizana od strane osobe koje je sjedila u prvom redu počasnih mjesta, se takođe ne sankcioniše, već se organizator simbolično kažnjava za sve nemile događaje na pomenutoj utakmici", stoji u saoštenju Partizana mt:s.

Crno- bijeli ističu i da "ne mogu a da ne konstatuju da je ogroman strah i pritisak prisutan kod direktora takmičenja zbog raznoraznih uticaja, što se jasno vidi iz njegovih skandaloznih odluka".

"Pokazalo se da je uprava Partizana donijela najispravniju odluku da uoči ovog meča ne prihvati razmjenu karata sa Crvenom zvezdom. Naši navijači bi ponovo bili označeni kao najveći krivci, ovako bez njihovog prisustva i mogućnosti da se iznova nepravedno okrive, kakav je slučaj bio u Kragujevcu, sva osuda i krivica se sada upućuju na igrače i trenera Partizana. To nećemo dozvoliti, niti se tome povinovati.
Košarkaški klub Partizan mt:s, do daljnjeg, povlači svog člana iz Predsjedništva lige. Smatramo da u ovakvim oklonostima ne vidimo svrhu našeg učešća u daljem radu", navodi se u saopštenju višestrukog šampiona Srbije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC