• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN MTS: Da potvrdimo "brejk" iz derbija

Trener crno-bijelih pozvao navijače da uprkos TV prenosu i nepopularnom terminu napune Pionir u duelu sa Vojvodinom (subota, 17.00).

 PARTIZAN MTS: Da potvrdimo "brejk" iz derbija Izvor: MONDO

Meč trećeg kola Superlige Srbije, između Partizana mt:s i Vojvodine, biće za aktuelnog šampiona znatno veće iskušenje nego što se moglo pretpostaviti prije dan ili dva.

Pored povrijeđenog kapitena Vladimira Lučića, u timu neće biti ni sjajnog šutera Davisa Bertansa, koji je kažnjen utakmicom neigranja, kao "vinovnik incidenta" (zvanično objašnjenje) u okršaju sa Crvenom zvezdom Telekom.

Uz to će ekipu voditi pomoćni trener Velimir Gašić (šesti put ove sezone!), pošto je direktor takmičenja Superlige Predrag Bojić kaznio Duška Vujoševića sa dva meča zabrane sjedenja na klupi.

"Znam da će biti direktnog prenosa i da je termin nepopularan, ali vjerujem da će navijači ponovo u velikom broju podržati ekipu i doprinijeti da pruži maksimum, neophodan za pobjedu nad Vojvodinom. Važno je da 'brejk' napravljen u derbiju potvrdimo u predstojećim utakmicama".

Vujošević je i prije odluke o suspenzijama očekivao težak posao u duelu sa pobjednikom Prve muške lige Srbije.

"Vojvodina je možda i glavni pretendent na četvrto mjesto i plasman u ABA ligu, dok je u našim redovima pobjeda nad Zvezdom imala produženi eho i donijela emotivno pražnjenje. Na meni je da vratim ekipu u sadašnji trenutak, učinim da igrači izađu na teren sa potrebnom dozom straha i urade sve što je potrebno da se meč dobije".

Crno-bijeli će biti drastično oslabljeni na krilnoj poziciji, ali to je šansa za igrače poput Marka Čakarevića ili Branislava Đekića da pokažu kvalitet.

"Svi moraju da pruže više od maksimuma i preuzmu dio uloga i doprinosa igrača koji neće nastupiti", rekao je Vujošević, koji je odluku o kaznama u petak nazvao skandaloznom.

Crno-bijeli su nakon toga saopštili i da povlače svog predstavnika iz Predsjedništva Superlige.

PAROVI 3. KOLA:

subota

Partizan mt:s - Vojvodina Srbijagas 17.00
Radnički Kragujevac - Mega Vizura 17.30
Sloboda - Metalac Koteks 19.00

nedjelja

Crvena zvezda Telekom - Konstantin 12.30

TABELA: Partizan 2-0, Vojvodina 2-0, Radnički 2-0, Crvena zvezda 1-1, Mega Vizura 1-1, Metalac 0-2, Konstantin 0-2, Sloboda 0-2.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC