• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Čudan termin, ali i ambijent

Crveno-bijeli dočekuju niški Konstantin u nedjelju od 12.30 časova pred praznim tribinama.

 ZVEZDA: Čudan termin, ali i ambijent Izvor: MONDO

Utakmica 3. kola Superlige Srbije, zamišljena kao "matine" po ugledu na špansku košarku, biće odigrana u krajnje atipičnim uslovima.

Direktor takmičenja Predrag Bojić kaznio je Crvenu zvezdu Telekom zbog ulaska navijača u teren i gađanja loptom trenera Partizana mt:s, kako novčano, tako i igranjem jednog meča bez prisustva publike.

Meč Zvezda - Konstantin inače nije trebalo da se igra u Pioniru, ali je domaćinstvo promijenjeno zbog zauzetosti niške dvorane.

"S obzirom na prazne tribine, sigurno će biti potrebno dosta mentalne snage i jake volje da se ekipa motiviše i u atipičnom terminu i uslovima odigra dobru utakmicu", rekao je Vlada Vukoičić, čiji tim je u srijedu, prilično neočekivano, izgubio derbi kao domaćin.

Jasno je da navijači uoči duela sa Konstantinom ne postavljaju pitanje pobjednika.

"Mi smo favoriti, ali zbog svega što sam naveo ćemo morati da odigramo veoma angažovano i oprezno, bez potcjenjivanja protivnika. Trijumf će za nas biti mali plus, jer je on očekivan, ali bi bilo kakav kiks predstavljao veliki minus i toga smo svjesni", dodao je strateg crveno-bijelih.

"Prije svega, očekujem reakciju igrača poslije poraza od Partizana. Svaka utakmica kad se izgubi izaziva reakciju, to se vidjelo na treningu, ali očekujem da će biti vidljivo i na utakmici".

Vukoičić je čestitao Nišlijama na dobrim igrama u Prvoj ligi Srbije.

"Oni nisu dovodili pojačanja za Superligu, pa se u ovoj pojačanoj konkurenciji nalaze u trećoj grupi timova, čiji cilj je da odigraju časno i što bolje budu mogli. Nemaju šta da izgube i svaki meč im je prilika da se pokažu i dokažu kao tim i pojedinci. Siguran sam da će u nekim utakmicama pružiti i više nego što su njihove trenutne mogućnosti".

Zvezdi će duel sa Konstantinom poslužiti kao uvertira za novi derbi, protiv Radničkog iz Kragujevca u srijedu od 18 časova.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC