• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom Srbija i Partizan u korak s Evropom

KK Partizan mt:s i Telekom Srbija priključili su se akciji "Jedan tim" kojom evroligaši poboljšavaju integraciju djece bez roditelja u društvo.

 Telekom Srbija i Partizan u korak s Evropom Izvor: MONDO

U akciju "Jedan tim" uključeno je 15 timova Evrolige, a Partizan će u narednih 12 nedjelja raditi sa djecom iz doma "Drinka Pavlović" sa kojom sarađuje više od 10 godina.

Štićenici te ustanove, uzrasta između šest i 14 godina, će trenirati sa stručnim štabom omladinskog pogona Partizana, imaće priliku da se upoznaju i sarađuju sa seniorskim prvotimcima, a biće i gosti na nekim utakmicama.

Kapiten Partizana Vladimir Lučić istakao je da mu je velika čast što će moći da pomogne ovom projektu čiji je ambasador.

"Ovo je novo iskušenje za mene, predstavlja veliku čast. Imao sam sreću da igram pred mnogo ljudi, a najljepši dio publike su djeca. Volio bih da im na ovaj način, prije svega, usadimo ljubav prema košarci", rekao je Lučić.



Menadžer projekta Partizan "Jedan tim", koji se realizuje pod pokroviteljstvom Telekoma, Milan Ćirilović, rekao je da ovo nije jednokratan projekat.

"Ovaj projekat neće stati po okončanju 12 nedjelja, već ćemo poslije ljetnje pauze naći novu grupu djece za saradnju. Planiramo da sa njima sarađuju i djeca iz Drinke Pavlović koja će sad proći i da to tako stalno ide u krug... Oni će u četvrtak prvi put doći u Pionir a mi smo im spremili dresove sa imenima na leđima i patike, tako da se osjećaju kao pravi košarkaši", rekao je on.

Direktorka Sektora za PR Telekoma Srbija Marija Bošković naglasila je da se ta kompanija ni u jednom trenutku nije dvoumila da podrži projekat, pošto ima dugu tradiciju takvih akcija.

"Nadamo se da ćemo na ovaj način doprinijeti da djeca, koja će se s nama družiti u narednom periodu, dodatno razviju ljubav prema sportu, upoznaju svoje idole i okrenu se pravim vrijednostima, kako bi jednog dana u svijet odraslih zakoračili spremniji da se suoče sa svim izazovima. Više puta smo ponovili da Telekom, kao kompanija sa visokorazvijenom sviješću o stanju u našem društvu, tradicionalno ulaže u njegovo poboljšanje i stvaranje uslova za razvoj zdravih i perspektivnih generacija", rekla je Marija Bošković.

Partizan je napravio sajt o ovom projektu, a svaki trening će biti otvoren za medije.

Uskoro opširnije...

(Beta/MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC