• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lučić za MONDO: Od četvrtka sa ekipom

Kapiten Partizana mt:s priča o povratku u trenažni proces nakon petnaestak dana pauze, trijumfu nad Zvezdom, Lovernju...

 Lučić za MONDO: Od četvrtka sa ekipom Izvor: MONDO

Vladimira Lučića zbog specifične povrede leđa nije bilo u sastavu crno-bijelih još od posljednjeg kola ABA lige i pobjede nad Solnokom.

Partizan je i bez njega (i još nekih igrača u pojedinim mečevima) pokazao da je za srpske okvire moćan tim i da je sposoban da prevaziđe različite hendikepe. Međutim, kapiten je kapiten i njegovo odsustvo se uvijek osjeća.

Lučić je u razgovoru za MONDO, nakon što je promovisao akciju "Jedan tim", indirektno najavio da će se ponovo naći na parketu iduće subote protiv Metalca, ili 17. aprila protiv Konstantina.

"Danas sam počeo da treniram i nešto više da se krećem. Mislim da ću se krajem nedjelje, možda u četvrtak, priključiti ekipi", počeo je Lučić, odmah prešavši na komplimente drugovima, koji sa skorom 3-0 drže vrh superligaške tabele.

"Partizan i bez mene igra izvanredno u posljednje vrijeme. Dobili smo derbi, tako da smo uspjeli da podignemo samopouzdanje pojedinačno i na ekipnom nivou. Vjerujem da ću svojim povratkom na teren još više podići formu tima i da ćemo do kraja sezone pružati još bolje partije".

Partizan je mimo očekivanja savladao Crvenu zvezdu Telekom prošle srijede i tako prekinuo seriju neuspjeha u "vječitim derbijima" ove sezone.

"Derbi je najveća utakmica sezone, bez obzira na stanje u kojem se ekipe nalaze tog trenutka. Zato nam pobjeda svima mnogo znači, pogotovo igračima, jer ne bi bilo dobro da nas je Zvezda dobila četiri puta zaredom".

"Još je važnije to što smo ih savladali pred njihovim navijačima, ali opet, moramo da znamo da nas očekuje još dosta mečeva sa Zvezdom u finišu sezone. Vjerujem da ćemo i tada biti na nivou koji je neophodan da bismo pobijedili".

Jedan od momaka koji je u Superligi uspješno "popunio prazninu" i nametnuo se kao budući nosilac igre svakako je Žofri Lovernj.

"Ja sam trenirao s njim i znam o kakvom se igraču radi, tako da njegove kvalitetne partije poslije odlaska Drua Gordona nisu iznenađenje. Donio nam je čvrstinu pod oba obruča, igra odlično i samo bih mu poželio da nastavi ovako da igra i pomaže ekipi", istakao je Lučić.

Ako sve bude u redu, posljednji meč koji će propustiti biće onaj sa Slobodom u Užicu, zakazan za srijedu 19.30 časova.

(V. S. - I. B. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC