• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukoičić: Radnički kao test

Trener Crvene zvezde Telekom kaže da je zadovoljan reagovanjem ekipe na poraz od Partizana i smatra da je duel sa Radničkim pravi test forme.

 Vukoičić: Radnički kao test Izvor: MONDO

Crvena zvezda Telekom i Radnički odigrali su ove sezone tri utakmice, poslije kojih crveno-bijeli vode 2:1 u pobjedama.

Ponovo će igrati u srijedu u Pioniru, što će biti uvertira za mnogo važniji duel na Fajnal foru ABA lige.

Poslije tri kola Superlige oba tima imaju po dvije pobjede i poraz. Radnički je u prošlom kolu izgubio od Mega Vizure, dok su crveno-bijeli u 2. kolu poraženi od Partizana, a potom su pobijedili Konstantin iz Niša.

"Zadovoljan sam kako se tim ponaša poslije poraza i imamo razloga da vjerujemo da vraćamo formu. Ovo je pravi test za nas", smatra trener Zvezde Vlada Vukoičić.

On je dodao da bez obzira na veću važnost duela na završnom turniru ABA lige, njegovi košarkaši neće potcijeniti duel sa Radničkim u domaćem takmičenju.

"Čeka nas jako bitan meč kada je u pitanju domaće takmičenje. Ušli smo u ligu sa velikim ambicijama, imamo poraz koji nismo očekivali i svaki sljedeći stvorio bi dodatan pritisak. Sastavi u ovoj utakmici neće biti isti kao u Laktašima, ali sigurno je i jednom i drugom timu stalo do pobjede koja bi bila lijepa uvertira za naredni međusobni duel", rekao je Vukoičić.

Radnički je za Superligu promijenio dvojicu visokih igrača, pa Miroslav Nikolić u ovom takmičenju računa na Vladimira Vuksanovića i Uroša Nikolića, dok će na Fajnal foru igrati Emening i Vizer.

"Promijenili su visoke igrače i, bez obzira što su iskusna ekipa, mora da prođe određeno vrijeme da se sve to uigra. Prve dvije utakmice možda nisu briljirali u odbrani, ali su napadački odigrali dosta dobro. To im je izostalo protiv Mege, kada su poraženi. Po statistici u ABA ligi Radnički je najbolji napadački tim, što govori o njihovom karakteru. Gotovo je nemoguće da im se ponovi loš šuterski učinak kao protiv Mege, ali pokušaćemo čvrstom odbranom da ih izbacimo iz sistema i spriječimo njihovu "pik end rol" igru.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC