• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta: Ne bi nam prijao drugi poraz

Trener Radničkog očekuje "otvorenu" utakmicu četvrtog kola sa Crvenom zvezdom Telekom, u kojoj će presuditi trenutna inspiracija.

  Muta: Ne bi nam prijao drugi poraz  Izvor: MONDO

Nedjelju dana poslije okršaja Zvezde i Partizana, na rasporedu je još jedan derbi Superlige Srbije: Crvena zvezda - Radnički.

Biće to njihov četvrti susret ove sezone, a treći u posljednja dva mjeseca. Još jedan slijedi uskoro, u Laktašima, na Fajnal foru ABA lige.

"Odigrali smo puno utakmica, tako da među nama nema nepoznanica. Igrači se dobro poznaju, navikli su jedni na druge", počeo je Miroslav Nikolić.

"Radnički je dosta mečeva u gostima odigrao kako valja i pobijedio. Svako svakog može da nadigra, to važi za cijelu sezonu, pa i mi Zvezdu u Pioniru. Pobijediće ko bude raspoloženiji za igru".

Kragujevčani su prošle srede slavili na teškom gostovanju u Valjevu, ali su onda dozvolili Mega Vizuri da ih iznenadi.

"Nismo u padu forme. Protiv Mege je problem bio u glavama. Očekujem da već protiv Zvezde odigramo mnogo bolje i da u nastavku Superlige budemo više motivisana ekipa. U prethodnom kolu smo vidjeli kako ne treba", ističe Nikolić.

Trener Radničkog dodao je da vjeruje u igrače koje ima na raspolaganju, uz podsjećanje da Metju Brajan Emening i Kajl Vizer kao prekobrojni stranci nisu registrovani za Superligu, a da su ih zamijenili Uroš Nikolić i Vladimir Vuksanović.

Nikolić smatra da će publika u Pioniru videti maksimalno angažovane ekipe i da njegov tim neće moći da uhvati Zvezdu "na spavanju".

"Njima se desio poraz od Partizana, a nama od Mege. Očekujem dobru utakmicu, pošto nikome ne bi prijala dva poraza u ranoj fazi Superlige".

Radnički stiže u Beograd na dan utakmice, koja počinje u srijedu u 18 časova.

(MONDO, foto: ABA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC