• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Sloboda bez bijele zastave na crno-bijele

Užičani spremni da se jako suprotstave Partizanu. Ne prijete, ali se nadaju da će namučiti šampiona pred svojim navijačima.

 SL: Sloboda bez bijele zastave na crno-bijele Izvor: MONDO

Partizan će u srijedu gostovati u užičkoj Slobodi u četvrtom kolu košarkaške Superlige Srbije. Crno-bijeli su veliki favoriti, ali domaćin na teren neće izaći sa belom zastavom.

Prvotimac Slobode Nikola Jevtović rekao je da će on i njegovi saigrači pružiti maksimum protiv šampiona i dodao da nijedna ekipa iz Užica neće lako otići sa pobjedom.

"Ne želim da prijetim, ali niko neće tek tako lako odnijeti bodove iz Užica. Očekuje nas, sigurno, jedna veoma teška utakmica. Partizan je u sjajnoj formi i, posle Zvezde, glavni je favorit za osvajanje domaćeg šampionata. Učeni smo da poštujemo sve ekipe, ali ne i da se plašimo. Izaći ćemo na teren i pružiti svoj maksimum, a ko bude bolji neka i pobijedi", rekao je Jevtović za sajt lige.

Jevtović je kazao da za utakmicu sa Partizanom vlada veliko interesovanje u Užicu i da bi "sva mjesta sigurno bila popunjena" da hala prima i 10.000 ljudi.

On je dodao da se njegov klub neće zasititi samim plasmanom u Superligu, već da želi da ostvari veće ciljeve.

"Učinili smo veliki uspjeh samim tim što smo ušli u Superligu, ali nećemo da se zasitimo s tim i ostanemo na tome. Treniramo još jače ka ostvarenju većih ciljeva i svaka utakmica u Superligi za nas je jedno iskustvo više", kazao je Jevtović.

Sloboda je u prošlom kolu pobijedila valjevski Metalac i tako došla do prve pobjede u takmičenju.

"Sve ekipe su se znatno pojačale, ali našoj ekipi je pružena šansa da svi igrači koji su igrali do sada i dobijali minutažu nastave sa igrama i u Superligi. Osvarili smo prvenac istorijske pobjede za ovaj klub nad ekipom Metalca, koja je predvođena sjajnim Bojanom Bakićem, Slavkom Vranješom i Vladimirom Dašićem i mislim da smo dali svoj maksimum i zasluženo slavili", rekao je Jevtović.

Utakmica između Slobode i Partizana igraće se sutra od 19.30 u Užicu.

(Beta, MONDO - foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC