• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Nova lica na treningu Partizana

Košarkaški klub Partizan mt:s i Telekom Srbija počeli su sa realizacijom zajedničkog projekta Evrolige "One Team"…

 MONDO: Nova lica na treningu Partizana Izvor: MONDO

Ovaj projekat ima za cilj da se kroz košarku poboljša integracija djece bez roditeljskog staranja u društvo i da im se pomogne da postanu aktivni članovi zajednice.

U naredna dva mjeseca, štićenici Doma za djecu bez roditeljskog staranja "Drinka Pavlović" imaće priliku da kroz igru i omiljeni sport steknu timski duh i razvijaju društvene vještine. Jednom nedjeljno, košarkaši Partizana će trenirati sa mališanima iz Doma. Osim toga, igrači će kroz radionice razgovarati sa djecom o sportu i prednostima zdravog načina života, ali i o problemima sa kojima su se susretali tokom karijere, kako bi ih svojim primjerom motivisati da i oni prevaziđu svoje probleme.Takođe, tokom tog perioda djeca će biti u prilici da se druže sa omiljenim igračima i idu na utakmice kluba. Štićenici te ustanove, djevojčice i dječaci uzrasta između šest i 14 godina, treniraće sa stručnim štabom omladinskog pogona Partizana i imaće priliku da se upoznaju i sarađuju sa seniorskim prvotimcima.

MONDO je prisustvovao prvom treningu u sklopu akcije "One Team" Partizan Telekom u sali na Zvezdari, gdje su, pored trenera iz omladinske škole, sa mališanima radili i kapiten Partizana mt:s Vladimir Lučić, kao ambasador projekta.

Pogledajte na www.mondo.rs kako je bilo.

Kompanija Telekom Srbija, poznata po dugoj istoriji društveno odgovornog poslovanja i učešću u akcijama od najvećeg društvenog značaja, priključila se i ovom velikom projektu koji će jednoj od najosjetljivijih društvenih grupa - djeci bez roditeljskog staranja, pomoći da se izbore sa negativnim uticajima sredine i otvori im vidike za perspektive koje stoje pred njima.

One team je projekat Evrolige koji ima za cilj da putem sporta ostvari pozitivan uticaj na društvene zajednice. Trenutno 15 klubova Evrolige čine One team, a među njima su: CSKA, Anadolu Efes, Olimpijakos, Panatinaikos, Barselona, Real Madrid i drugi. Košarkaški klub Partizan mt:s pridružio se akciji u novembru 2012. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC