• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Radnički bio oštećen

Delegat i pomoćni sudija utakmice Crvena zvezda Telekom - Radnički Kragujevac suspendovani su do kraja sezone.

 SL: Radnički bio oštećen Izvor: MONDO

Trener Radničkog Miroslav Nikolić poslije utakmice je žestoko kritikovao sudije i zapisnički sto, zato što mu 10 sekundi prije kraja, pri vođstvu Zvezde 82:81, nije odobren tajm-aut.

Direktor takmičenja Superlige Predrag Bojić svojim najnovijim odlukama je indirektno potvrdio da je Nikolić imao pravo i da su Kragujevčani oštećeni u završnici derbija 4. kola Superlige Srbije.

Bojić je delegata utakmice Nenada Subotića i pomoćnog sudiju Krivokuću kaznio vremenskom zabranom vršenja dužnosti do kraja sezone 2012/13 zbog neodobravanja tajm-auta ekipi Radničkog, iako po pravilima igre i pomoćni trener ima pravo da zatraži minut odmora.

Nikolić se žalio da bi njegov tim poslije tajm-auta mogao da ubaci loptu sa sredine igrališta i proba da izvede postavljenu akciju, dok je ovako Aleksandar Ćapin ishitreno ušao pod koš, gdje ga je blokadom zaustavio Vuk Radivojević.

Trener Radničkog je "zbog javnog i nesportskog kritikovanja odluka sudija" kažnjen novčano, sa 118.000 dinara (oko 1.000 evra), koliko će po istom osnovu morati da plati i Crvena zvezda Telekom, zbog izjava Nebojše Čovića.

Poduži spisak sankcija vezanih za ovaj meč zaključen je novčanom kaznom kapitenu Zvezde Igoru Rakočeviću, kome je zbog ponovo dobijene tehničke greške određeno da uplati 23.600 dinara (oko 230 evra).

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC