• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Liga 6" BiH: Pobjede Igokee i Širokog

Igokea lako savladala Čapljinu, Široki u neizvjesnoj završnici slavio u Mrkonjić Gradu. Bosna savladala Radnik.

 "Liga 6" BiH: Pobjede Igokee i Širokog Izvor: MONDO

Košarkaši Širokog savladali su Mladost u Mrkonjić Gradu 75:74 u najzanimljivijem meču petog kola Lige 6 BiH. Mladost je na minut i 21 sekundu prije kraja vodila 72:71. Džons je potom postigao poene za Široki, koji je poveo 73:72. U narednom napadu košarkaš domaćih Bjelić je napravio prekršaj u napadu, a Bilinovac je sigurno izveo slobodna bacanja za vođstvo Širokog 75:72, na 26 sekundi do kraja.

Knežević je potom realizovao dva slobodna bacanja za 75:74 i do kraja je ostalo još 10 sekundi. Mladost je napravila faul, ali su do kraja ostale samo dvije sekunde. Vragović je promašio oba bacanja, ali nije bilo vremena da se uputi šut na koš Širokog, tako da je aktuelni šampion BiH i dalje bez poraza.

Igokea je slavila u Čapljini 73:61. Tri igrača u pobjedničkom timu imala su dvocifren učinak. Najefikasniji je bio Siniša Štemberger sa 21. poenom, Jorović je dodao 16, a bivši član Čapljine Klještan je postigao 15 poena. U domaćem timu Jelčić 12, Kovačević 11 poena.

Bosna je na domaćem terenu savladala Radnik 81:72. PItanje pobjednika domaća ekipa je riješila u trećoj četvrtini koju su dobili 23:15. U pobjedničkom timu Rizvić najbolji sa 19, a na drugoj strani Borovčanin je postigao poen manje. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC