• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN MTS: Sklopljenih kockica na F4

Crno-bijeli sa dosta optimizma, ali i respekta prema Igokei i ostalim timovima, putuju u Laktaše na završni turnir regionalnog takmičenja.

 PARTIZAN MTS: Sklopljenih kockica na F4 Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana u utorak u podne kreću na Fajnal for ABA lige, gdje će u samo jednoj utakmici odrediti svoj evropski status za sljedeću sezonu.

Plasman u finale vodi u Evroligu - trinaestu sezonu zaredom! - dok bi poraz od Igokee trebalo da znači selidbu u Evrokup, mada bi i tada postojala šansa da crno-bijeli uđu u elitu na "mala vrata"...

Konkretno, ako bi se finalu Fajnal fora našli Igokea ili Radnički, za koje je poznato da ne ispunjavaju tehničke uslove da igraju Evroligu.

"Ne smijemo da mislimo o tome nijednog trenutka", rekao je za "Sport" Nemanja Gordić.

"Ne želimo da nam bilo ko nešto poklanja i na to nismo ni navikli, već samo da dobijemo ono što zaslužimo", jasan je plejmejker Partizana mt:s.

Nastupi u nacionalnim prvenstvima, po završetku ligaškog dijela ABA sezone, jasno pokazuju da se crno-bijeli nalaze u daleko najboljoj formi. Trener Igokee Dragan Bajić nedavno se žalio na povrede pojedinih igrača i nemogućnost da kroz prvenstvo Bosne i Hercegovine uigrava najbolji tim. Međutim, Igokea je domaćin Fajnal fora i prvoplasirani tim lige.

"Do sada su igrali fantastično, a sve što se dogodilo oko propozicija takmičenja, koje su na kraju njima nanijele štetu, učiniće ih maksimalno motivisanim. Iskusni su, imaju dobru atmosferu i dvojicu odličnih Amerikanaca, a u nekim trenucima cijela petorka može u velikim procentima da šutira za tri poena", analizira protivnika Dragan Milosavljević, u razgovoru za "Sportski žurnal".

Najiskusniji košarkaš Partizana mt:s dodaje da njegov tim sada nema veze sa onim koji je u decembru poražen u Laktašima sa 23 poena razlike, iako su igrači uglavnom isti (otišli Anđušić i Gordon).

"Sklopile su nam se kockice. Učili smo na svojim greškama, igramo prilično dobro i vjerujem da ćemo biti još bolji. Svi dajemo maksimum, podigli smo samopouzdanje, ali ne zaboravljamo odakle nam prijeti opasnost. Bez obzira na trenutnu formu, vjerujem da će na Fajnal foru sve ekipe biti na maksimumu", rekao je "Žurnalu" Milosavljević.

Crno-bijeli su kao gosti izgubili od Igokee rezultatom 73:50, ali su se revanširali u Pioniru (73:64), u meču koji su morali da dobiju da bi se plasirali među najbolja četiri.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC