• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA F4: Partizanu i Zvezdi po 500 ulaznica

"Vječiti rivali" imaće podjednaku podršku navijača na Fajnal foru u Laktašima, dok iz Kragujevca dolazi manje fanova Radničkog.

  ABA F4: Partizanu i Zvezdi po 500 ulaznica  Izvor: MONDO

Prodaja, odnosno rezervacija karata za završni turnir ABA lige koji se igra od 25. do 27. aprila u Laktašima, je zvanično počela danas i teče prema planu.

U cilju sprečavanja falsifikovanja karata organizator Fajnal fora KK Igokea odlučila je da trenutno vrši rezervacije karata koje se odmah plaćaju, a odštampane ulaznice ljubitelji košarke moći će da preuzmu u četvrtak.

Uprkos činjenici da je cijena karata prilično visoka i iznosi 40 KM (20 evra) i da smo u prostorijama kluba danas zatekli tek dvoje-troje ljudi koji su došli da rezervišu karte, u KK Igokea kažu da prodaja ide dobro i da je u toku prijepodneva rezervisano već gotovo pola od 1200 karata koje su u slobodnoj prodaji.

Ulaznice koje ne budu prodane do četvrtka, moći će da se kupe u prostorijama kluba poslije deset časova.

Ostatak od 1800 karata predviđen ja za zvaničnike lige i klubova, te gostujuće navijače, a osim domaćina Igokee, značajnu podršku sa tribina imaće košarkaši Crvene Zvezde i Partizana, dok je Radnički iz Kragujevca tražio manje ulaznica od vječitih rivala.

"Partizan i Zvezda trebovali su po 500 ulaznica, dok je Radnički iz Kragujevca tražio 200 ulaznica. Svaki klub dobiće još tridesetak besplatnih ulaznica koje im pripadaju"
, rekli su nam u KK Igokea.

Konačan odnos snaga "vječitih rivala" na tribinama znaće se naravno tek kada počne utakmica, jer će određen broj navijača iz Srbije kupiti ulaznice i preko prijatelja u Republici Srpskoj, kao što je to bio slučaj kada su ova dva kluba gostovala u Laktašima u ligaškom dijelu sezone.

Ulaznice za finale prodavaće se od petka po cijeni od 40 KM (20 evra).

U prvom polufinalu,u četvrtak od 17 časova igraju Crvena Zvezda Telekom i Radnički, a u drugom, od 21 čas, igraju Igokea i Partizan mt:s. Finale se igra u subotu u 20.30 časova.

(G.A. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC