• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nelson: Stop Ćapinu i Vajtu!

Startni plejmejker Crvene zvezde Telekom tvrdi da je 100 odsto spreman za predstojeći Fajnal for ABA lige.

 Nelson: Stop Ćapinu i Vajtu! Izvor: MONDO

Problemi u igri Crvene zvezde, posebno u Superligi Srbije, dijelom se svakako mogu objasniti odsustvom ili nedovoljnom spremnošću Demarkusa Nelsona.

Amerikanac se "na brzinu" vratio u sastav za meč protiv Metalca, ali nije uspio da zaustavi negativne trendove, pošto je Zvezda i tu utakmicu odigrala bez dovoljno energije i doživjela poraz.

Nelson uoči polaska za Laktaše, na Fajnal for ABA lige, tvrdi da će u četvrtak protiv Radničkog iz Kragujevca biti na nivou na kakav je navikao Zvezdine navijače.

"Bilo je potrebno malo mirovanja i intenzivne terapije kako bih riješio problem. Dugo nisam bio 100 odsto spreman, ali sada više nemam bolove i maksimalno sam koncentrisan na trening i pripremu za Fajnal for", prenosi Nelsonovu izjavu zvanični sajt crveno-bijelih.

On je pohvalio rad na treninzima od dolaska Dejana Radonjića, za koga kaže da je "veoma inteligentan" i da "traži potpunu disciplinu".

"Naporno je, ali smo svjesni da tako mora da bude, jer se pred nama nalazi veliki izazov".

Nelson smatra da je Miroslav Nikolić napravio odličnu napadačku ekipu, koja "sjajno igra 'pik end rol'".

"Iz tog razloga moraćemo da igramo veoma jako u odbrani, uz visoku koncentraciju tokom svih 40 minuta. Veoma su opasni i u šutu sa distance. U Superligi nemaju tako dobre procente za tri poena, ali to ne smije da nas zavara. Ćapin i Vajt su igrači sa mnogo talenta, provode na terenu po 35 minuta i zato moramo da ih pritisnemo veoma agresivnom odbranom. Ako se raspucaju na početku, mogu da budu veoma opasni".

Zvezda i Radnički već su se sastali četiri puta i odnos dobijenih mečeva je 3:1 za beogradske crveno-bijele. Ipak, mnogi će se složiti da je upravo predstojeći, peti meč, važniji od svih dosadašnjih.

"Biće mnogo teško, a i ne može drugačije kada se odlučuje o tituli. Takve utakmice predstavljaju ljepotu sporta i košarke".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC