• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štemberger: Igokea ide u finale

Košarkaš Igokee Siniša Štemberger uz svo uvažavanje Partizana m:ts uvjeren da će njegov tim izboriti finale Fajnal-fora regionalne ABA lige.

 Štemberger: Igokea ide u finale Izvor: MONDO

Igokea je savladala Široki (85:77) u Ligi za šampiona Bosne i Hercegovine i vratila lidersku poziciju pred plej-of, a sada izabranicima Dragana Bajića predstoji najvažniji dio sezone - F4 u Laktašima.

Ako je suditi po rezultatima u srpskom prvenstvu, njihov rival u polufinalu, Partizan m:ts je u ubjedljivo najboljoj formi i svakako je favorit u četvrtak 25. aprila.

Međutim, Aleksandrovčani vjeruju da mogu nastaviti pozitivnu seriju protiv crno-bijelih pošto su ove sezone slavili u tri (dvije prijateljske) od ukupno četiri utakmice sa ekipom Duška Vujoševića.

"Veoma dobro znamo sa kim se sastajemo, ali ne osjećamo strah. Naprotiv, ubijeđeni smo da ćemo pružiti dobru partiju protiv Partizana i još jednom obradovati naše navijače. Naravno, to neće biti nimalo lako ostvariti. Beograđani imaju sjajnu ekipu, odličnog trenera i tradiciju za poštovanje, ali vjerujemo u svoje mogućnosti i plasman u finale", rekao je Štemberger za "Nezavisne novine".

U prvom polufinalu, u četvrtak od 17 časova igraju Crvena zvezda Telekom i kragujevački Radnički, a 21 čas se sastaju Igokea i Partizan mt:s. Finale je na rasporedu u subotu u 20.30 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC