• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA: Sve o Fajnal foru na Areni sport!

Pored direktnih prenosa sve tri utakmice, televizija Arena sport prirediće ljubiteljima košarke i zanimljive propratne sadržaje.

 ABA: Sve o Fajnal foru na Areni sport! Izvor: MONDO

Do početka Fajnal fora ABA lige ostalo je još malo vremena.

Domaća Igokea, Crvena zvezda Telekom, Radnički iz Kragujevca i Partizan mt:s od četvrtka do subote u Laktašima će se boriti za titulu prvaka regionalnog takmičenja, kao i za pravo nastupa u Evroligi 2013/14.

Kao i tokom čitave sezone, televizija Arena sport ima ekskluzivno pravo emitovanja direktnih prenosa, ali će učiniti sve da gledaocima pruži što sveobuhvatniji doživljaj Fajnal fora.

Emisija "Studio Final 4" počinje u četvrtak u 16 časova, jedan sat prije prve polufinalne utakmice, između Zvezde i Radničkog. Program vodi uigrani tandem Edin Avdić - Nenad Kostić, koji će se sva tri dana javljati iz hotela u kome su smještene ekipe.

Njima će se u Laktašima pridružiti reporteri Mirza Vilić i Ivan Radulović, koji će ugostiti aktere Fajnal fora, kao i stručnjake i zanimljive ličnosti iz svijeta košarke.

Ekipa Arene sport biće raspoređena na nekoliko punktova u Sportskoj dvorani u Laktašima, sa kojih će takođe izvještavati za vrijeme turnira.

Kao stručni konsultant angažovan je poznati trener Aleksandar Džikić, koji će svojim analizama probati da dodatno približi gledaocima zbivanja na terenu.

Arena sport će poslije svih utakmica uživo emitovati i konferencije za medije, a za petak, kao dan predaha, predviđena je specijalna emisija o finalistima, kao i ankete sa ulica Banjaluke i Laktaša.

POLUFINALE (Arena sport 1)

četvrtak

Crvena zvezda Telekom - Radnički 17.00
Igokea - Partizan 21.00

FINALE

subota 20.30

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC