• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Očekujem podršku navijača

Trener Partizana mt:s nada se da će njegov tim imati pomoć sa tribina u polufinalnom duelu F4 ABA lige sa Igokeom (četvrtak, 21.00, TV Arena sport).

 Vujošević: Očekujem podršku navijača Izvor: MONDO

"Ovo više nije prolazno vrijeme, već odlučujući momenti sezone", izjavio je strateg crno-bijelih Duško Vujošević prije odlaska u Laktaše, na završni turnir ABA lige.

U srijedu, dan uoči najvažnijeg meča sezone, protiv Igokee, na konferenciji za novinare istakao je kvalitete rivala u borbi za finale ABA lige i plasman u Evroligu.

Prema njegovim riječima, Partizan mt:s nema imperativ pobjede. Međutim, precizirao je i da takav stav ne znači i to da njegov tim neće učiniti sve da osvoji titulu.

"U polufinalu igramo protiv ekipe koja je ligaški dio sezone završila na prvom mjestu i pokazala kvalitet. To dovoljno govori. Ako u sportu budemo osporavali rezultate ne znam šta ćemo poštovati. Napravili su ekipu od individualaca koji posjeduju kvalitet, ali i ekipu koju igra timski", izjavio je Vujošević na zajedničkog konferenciji u Laktašima.

Iskusni trener podsjetio je da vodi "možda i najmlađu ekipu u istoriji takmičenja".

"Neki su smatrali da je to možda prerizično s obzirom na važnost takmičenja ove sezone, ali ja sam na početku sezone obećao rad i vjerovao sam u ove igrače. Mi nemamo imperativ pobjede. Krenuli smo sa konceptom podmlađivanja, ali naravno bez amnestije od ostvarivanja rezultata, u skladu sa renomeom kluba", dodao je on.

Košarkaši Partizana mt:s otputovali su u Laktaše u dobroj formi. U Superligi trenutno zauzimaju prvo mjesto i imaju maksimalni skor. Stoga imaju još jedan dovoljno jak razlog da vjeruju u pobjedu.

"Čeka nas izuzetno jak rival, ali očekujem da ćemo imati i podršku navijača i da nećemo imati osjećaj da u potpunosti igramo u gostima. Respektujem ekipu Igokee, oni su osvojili prvo mjesto kad smo mislili da ono donosi mnogo više. Moguće je da će oni biti i dodatno motivisani da potvrde poziciju koju su osvojili. Možda su i revoltirani nekim stvarima ali mi nismo ničim izazvali poziciju u kojoj je Igokea", naveo je Vujošević.

Oporavljeni kapiten Partizana Vladimir Lučić takođe očekuje tešku utakmicu i otkriva u kakvom je stanju ekipa koju predvodi.

"Maksimalno smo spremni i motivisani da obezbijedimo Evroligu, a ako dođemo do finala i za borbu za trofej. Nadam se da će biti odlična atmosfera i puna hala“, podvukao je Lučić.

Duel Igokee i Partizana mt:s biće odigran u četvrtak u 21.00 čas, uz prenos na TV Arena sport.

(G. A. - M. Š. - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC