• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Imamo bolje bekove od Zvezde

Trener Radničkog uoči polufinala ABA Fajnal fora analizirao kvalitet svoje ekipe, kao i snagu Crvene zvezde Telekom.

 Nikolić: Imamo bolje bekove od Zvezde Izvor: MONDO

Poslije četiri ovosezonska okršaja i tri pobjede crveno-bijelih, dvorana Igokee u Laktašima biće poprište i petog meča Crvene zvezde Telekom i Radničkog iz Kragujevca. Apsolutno najznačajnijeg do sada.

Meč je zakazan za četvrtak u 17.00 časova, a ko pobijedi plasiraće se u finale i obezbijediće plasman u Evroligu.

Trener Kragujevčana Miroslav Nikolić smatra da je njegov tim ostvario cilj u regionalnom takmičenju i prije početka završnog turnira.

"Na Jadranu smo ostvarili cilj, a za ovu godinu smo planirali ulazak u Evropu. Kao i Igokea, naš klub ima tehničke probleme za igranje Evrolige, za razliku od Partizana i Zvezde, ali uvijek se dešava neko iznenađenje. Na Fajnal foru imamo dobar tim i mi i Igokea, pa je moguće iznenađenje", izjavio je on u Laktašima.

Komentarišući predstojeći okršaj sa beogradski crveno-bijelima, ocijenio je da su dosadašnji dueli dva tima dokazali da Radnički može da se suprotstavi vicešampionu i osvajaču Kupa Radivoja Koraća.

"Dobijali su i oni nas i mi njih. Promijenili su trenera, pa će možda igrati drugačije, moguće je da imaju nešto novo. Radonjića dobro znam i mislim da će mnogo toga dobrog da prenese iz Budućnosti na Zvezdu. Očekujem od naših igrača da "izginu" u ovoj nokaut-utakmici. To je samo 40 minuta, a vjerujem da će odlučivati nijanse", dodao je on.

Potom je istakao da je veliki optimista i da vjeruje svojim izabranicima, a na kraju obraćanja novinarima uporedio je kvalitet timova prema pozicijama.

"Nešto smo slabiji na centarskim pozicijama, ali mi imamo bolje bekove, uz svo uvažavanje Igora Rakočevića. Bekovi donose prvenstva. Imamo jaku spoljnu liniju i mislim da će ona odlučivati o prvom finalisti", podvukao je on.

Prvi polufinalni susret Fajnal fora u Laktašima, Crvena zvezda Telekom - Radnički, zakazan je za četvrtak u 17.00 časova, uz direktan prenos na TV Arena sprot.

Pobjednik tog meča igraće protiv boljeg iz susreta Igokea - Partizan mt:s. Taj meč počeće u 21.00 čas.

Finale će biti odigrano u subotu u 20.30.

(G. A. - M.Š. - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC