• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laktaši: Sve spremno, neka F4 počne!

Samo sat i po ostalo je do trenutka odluke u ABA ligi – završnog turnira koji se održava u Laktašima. Sve spremno, počinje borba za titulu.

 Laktaši: Sve spremno, neka F4 počne! Izvor: MONDO

Sve je spremno, organizatori su izvršili posljednje pripreme i sada je sve na košarkašima Igokee, Partizana, Crvene Zvezde i Radničkog koji će na terenu da odluče šampšiona regionalne lige.

Trenutno u Laktaše još nisu stigle organizovane grupe gostujućih navijača, ali sve je spremno za njihov dolazak o čemu svjedoči i veliki broj policajaca na ulicama ovog grada, kao i prilazima gradu.

Organizatori su saopštili da će se potruditi da sve protekne u najboljem redu i da završni turnir protekne bez incidenata.

«Sve ekipe su stigle, danas stižu i navijači. Bezbjednosni aspekt biće na najvišem nivou, policija i druge strukture su radile maksimalno na tom polju, danas poslije deset je počela podjela ulaznica tako da neće moći doći do falsifikovanja ulaznica. Svaki gledalac pri ulazu u RS se identifikuje, na ulazim u dvoranu biće detektori i neće moći da se unesu kovanice, upaljači i slični predmeti a veliki broj policajaca, uniformisanih i u civilu biće spreman za večerašnji duel», izjavio je predsjednik Igokee Boris Spasojević.

Na području grada laktaši donesena je i naredba o privremenoj zabrani točenja i prodaji alkoholnih pića u blizini sportske dvorane, a upućen je i apel vlasnicima poslovnih objekata da preoduzmu sve bezbjednosne mjere u toku trajanja takmičenja.

Dobra vijest za ljubitelje košarke koji dolaze u Laktaše je da je ostalo još malo karata za polufinalne mečeve.

«Ostalo je oko 300 ulaznica za polufinalni meč između Radničkog i Crvene zvezde i oko 100 ulaznica za meč Igokea – Partizan. Ulaznice se mogu kupiti u dvorani u Laktašima», rečeno je MONDU u KK Igokea.

Šampionski prsteni ABA lige za Dodika i Solnok



Danas je održan i prijem za predstavnike klubova učesnika završnog turnira Aba lige kod predsjednika RS Milorada Dodika.

«Zahvaljujem se svim predstavnicima klubova koji su došli, nadam se da će njihovi utisci biti veoma pozitivni. Republika Srpska je u trenucima kada je ovo predstavljalo i za nas dodatni napor da organizuje ovaj turnir, nije oklijevala da to preuzme i učini, pored svih izazova, ali pokazaćemo da je RS dobar domaćin. Ekipama koje učestvuju u takmičenju želim pobjedu, oni koji izgube moraju biti svjesni da je tako u sportu. Sve najbolje svima», rekao je Dodik.

Predsjednik ABA lige Radovan Lorbek čestitao je KK Igokea i predsjedniku RS Milorada Dodika na organizaciji završnog turnira.

«Bio sam ovdje prije 45 godina kad sam igrao sa Borcem. Promijenilo se veoma mnogo i mogu da kažem od svih regija ovdje se osjeća jedan optimizam. Čestitam presjedniku na organizaciji, što se lično on angažovao i cijela regija i grad da se Fajnal for organizuje. Treba čestitati Igokei što je napravila rezulat iznad svih očekivanja, ona je pobijedila u regularnom dijelu sezone u konkurenciji najvećih imena sa prostora bivše Jugoslavije, mislim da je to istorijski uspjeh. Želim im sve najbolje na Fajnal foru. Sa tim rezultatom Igokee mislim da smo dokazali da je naša liga besprijekorna, da svaki klub ima ravnpravne šanse da se takmiči i da postigne najveće rezultate», rekao je Lorbek.

Napore organizatora i predsjednika RS Milorada Dodika, pohvalio je i direktor ABA lige Roman Lisac koji je Dodiku simbolično uručio šampionski prsten ABA lige.

«U ime ABA lige imam dar za Predsjednika Republike Srpske, ako ne bude drugačije da bar stavi ispod jastuka, prsten, koji smo poklonili već našim sponzorima, za svaki slučaj», poručio je Lisac.

Predstavnici ABA lige šampionski prsten uručili su i najnovijem članu ABA lige, ekipi Solnoka.

(G.A: - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC