• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rakočević: Fenomenalno, ali nećemo stati!

Kapiten Zvezde oduševljen poslije plasmana u finale, ali kaže da će rasterećeni sve učiniti da osvoje novi trofej.

 Rakočević: Fenomenalno, ali nećemo stati!  Izvor: MONDO

Igor Rakočević ocijenio je sezonu za Crvenu zvezdu kao fenomenalnu, s obzirom da su crveno-bijeli već osvojili Kup i pobjedom protiv Radničkog iz Kragujevca u polufinalu Fajnal fora u Laktašima uspjeli da osiguraju nastup u Evroligi.

Ipak, kapiten Zvezde kaže da se on i njegovi saigrači neće zaustaviti na ovim rezultatima.

"Nećemo se zadovoljiti na ovome, očekuje nas još 40 minuta i sve ćemo učiniti da osvojimo još jedan trofej. Crvena zvezda nikada nije osvojila Jadransku ligu, ali nadam se da ćemo uspjeti u tome", rekao je Rakočević.

Zvezda je vrlo loše otvorila utakmicu, veliki pad imala je i pred sam kraj polufinala, ali je oba puta uspijevala da se vrati iz "mrtvih".

"Jako teško je bilo igrati protiv Radničkog. U odbrani su igrali sa previše samopouzdanja, s obzirom na igrače koje imamo. U posljednjoj četvrtini uspjeli smo da dva puta da se vratimo u meč i da, ponavljam, pokažemo karakter. Polako se vraćamo u formu koja nas je krasila nekoliko mjeseci. Večeras smo igrali svi za jednog - jedan za sve. To je pravi recept za veliki rezultat", ocenio je Rakočević.

Beograđani su bili pod velikim pritiskom što je moglo skupo da ih košta.

"Pritisak je bio veliki... Ne volim što je cijela naša sezona stala u jednu utakmicu, jer u njoj svašta može da se dogodi. Sada smo malo rasterećeni, ali smo jako, jako gladni trofeja i vjerujem da imamo snage da do njega stignemo za dva dana", podvukao je Rakočević, koga su novinari aplauzom(?) ispratili iz pres sale u dvorani u Laktašima.

Trener Dejan Radonjić imaće priliku da poslije samo desetak dana provedenih na Malom Kalemegdanu vodi ekipu u velikom finalu regionalnog takmičenja. Crnogorski stručnjak zahvalio se svima u klubu, a prije svega bivšim trenerima Milivoju Laziću i Vladi Vukoičiću.

"Očekivano težak meč, psihološko stanje mojih igrača nije bilo na visokom nivou. Znao sam da će protivnik da igra na tu kartu i tako je bilo od početka utakmice. Uspjeli smo sa nekoliko trojki da se vratimo u meč. Imali smo dvije prilike da ranije riješimo utakmicu, ali smo brzopletim šutevima i lošim postavkama u odbrani omogućili rivalu da ostane u meču i da priđe na korak pobjedi".

Odbrana Radničkog, ipak, je iznenadila mladog trenera.

"Pretpostavili smo da će biti noviteta u odnosu na prošle utakmice sa Radničkim. Više me je zabrinjavala prevelika želja da riješimo meč što prije. Bili smo u zaletu, ali nismo imali dovoljno koncentracije i morao sam da reagujem. Na kraju se sve dobro završilo", rekao je Radonjić.

Zvezda će finale dočekati rasterećena, ali spremna da osvoji drugi trofej ove sezone.

"Okrećemo se finalu i mislim da ćemo rasterećeni da igramo tu utakmicu. Nadam se da ćemo imati motivaciju i da će nervoza biti mnogo manja", bio je kratak trener Crvene zvezde.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC