• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEGA: Čuvajmo uspomenu na Ćerka

"Nijedan sudija i delegat nije svoj posao obavljao sa većim šarmom, niti je bilo ko poput njega uspio da stekne nepodijeljene simpatije svih klubova".

 MEGA: Čuvajmo uspomenu na Ćerka Izvor: MONDO

Košarkaški klub Mega Vizura pokrenuo je kod nadležnih organa Košarkaškog saveza Srbije inicijativu da, počev od naredne sezone, finalni turnir osam naših najboljih juniorskih ekipa, dobije ime po nedavno preminulom delegatu i sudiji, Senadu Ramusoviću Ćerku.

"Po nama, Senad Ramusović je ostavio neizbrisivi trag u srpskoj košarci za posljednjih 30 godina u svojstvu sudije i delegata, kao učesnik na hiljade odigranih utakmica pod pokroviteljstvom KSS. Vjerovatno je Srbija u prethodnim decenijama imala i bolje sudije od Ramusovića, vjerovatno je Srbija imala i bolje delegate od Ramusovića, ali je nepodijeljeno mišljenje, da niti jedan sudija ili delegat nije svoj posao obavljao sa većim šarmom od njega, niti je, pak, bilo ko uspio poput njega da stekne nepodijeljene simpatije svih klubova, bez razlike, i da sve vrijeme bude jednako omiljen u svim, vrlo često jako suprotstavljenim našim klubovima", stoji u saopštenju Mega Vizure, koje je potpisao predsjednik Velimir Mihailović.

Klub iz Zemuna posebno ukazuje na činjenicu da je Ramusović preminuo putujući na utakmicu završnog turnira juniorske lige Srbije, gdje je trebalo da obavlja dužnost delegata.

"To, po našem mišljenju, svima nama stvara dodatnu obavezu, da pokušamo da njegov lik otrgnemo zaboravu, a nazivanjem turnira njegovim imenom bi se svakako u tome uspjelo".

"Iskreno se nadamo da će ova naša inicijativa naići na odobravanje većine ljubitelja košarke u Srbiji i da ćemo poslije Kupa Radivoja Koraća, Kupa Milana Cige Vasojevića dobiti i Kup Senada Ramusovića Ćerka, te tako sačuvati uspomenu na jednog velikog i jedinstvenog košarkaškog radnika".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC