• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Partizan - Zvezda 69:76 (KRAJ)

Crvena zvezda Telekom vodila svih 40 minuta i kao gost dobila šesti ovosezonski "vječiti" derbi. Zablistao Rakočević sa 27 poena.

  SL: Partizan - Zvezda 69:76 (KRAJ)  Izvor: MONDO

Crveno-bijeli su dobili prvo poluvrijeme sa 10 poena razlike, a moglo je da bude i ubjedljivije, da se Luka Mitrović na dve uzastopne trojke u finišu nadovezao pogotkom iz takoreći "zicer" pozicije - 33:43 (12:21, 21:22).

Zvezda je izgubila samo tri lopte, imala daleko bolji procenat šuta iz igre (55:36 odsto), dok je Partizan dominirao u skoku, posebno pod protivničkim košem, preko neumornog Žofrija Lovernja, koji je od ukupno osam lopti čak pet uhvatio u fazi napada.

Igor Rakočević je u drugoj četvrtini "vezao" 10 poena, uključujući dve trojke, kojima je odveo Zvezdu na "plus 10" i "plus 11".

Kada se kapiten umorio, a crno-bijeli trojkom Bogdanovića prišli na 29:35 i podigli publiku na noge, prvo je solo prodorom odgovorio Majk Skot, da bi Mitrović iznenadio sve u dvorani pogocima van linije 6,75 metara.

Mladi reprezentativac Srbije, koji igra na poziciji krilnog centra, ostavljen je potpuno slobodan i sa gotovo istog mjesta, ne trepnuvši, uspeo da povisi sa 37:31 na 43:31!

Na tribinama je bilo prisutno oko 5.000 navijača, gotovo svi su naklonjeni crno-bijelima, osim nekoliko desetina najvjernijih pristalica Crvene zvezde u parteru.

Partizan mt:s u meč je ušao kao lider Superlige, sa skorom 7-1, Zvezda je treća sa 5-3.

Gosti su oslabljeni neigranjem Savovića i Cvetkovića zbog povreda, Radivojević se vratio u tim, kao i Milosavljević kod domaćih.

Zanimljivo je da se u startnoj petorci Zvezde našao debitant u derbijima, centar Milan Milovanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC