• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Bojić nema pravo da kažnjava!

Predsjednik Crvene zvezde Telekom ponovo je kritikovao direktora takmičenja Košarkaške lige Srbije Predraga Bojića.

 Čović: Bojić nema pravo da kažnjava!  Izvor: MONDO

Kao i poslije kazne za kritikovanje suđenja u duelu četvrtog kola Superlige sa Radničkim iz Kragujevca, predsjednik Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović oglasio se saopštenjem u kojem kritikuje direktora takmičenja Predraga Bojiča.

Crveno-bijeli su tada kažnjeni sa 118.000 dinara, a ovaj put sa 236.000, pošto je prekršaj ponovljen. Ponovo je kazna stigla "zbog javnog i nesportskog kritikovanja sudija i sudijskih odluka u medijima", od strane predsjednika kluba Nebojše Čovića.

Čović, međutim, smatra da "Bojić nema nikakav pravni osnov da kazni bilo koga, a posebno ne čovjeka koji ne prima platu iz košarke".

"Ako neko treba da bude kažnjen i neko treba sam da ode to je Bojić. Ali, sve to on radi tendecizno jer je predstavnik Partizana koji je mrežu gradio godinama. Bojić se bavi verbalnim deliktom", dodao je Čović u saopštenju.

On je Bojiću poručio da "vodi računa šta radi", jer je Crvenoj zvezde Telekom "njegove nesposobnosti preko glave" i da bi mu "bilo bolje da poštuje ljude koji su košarci nešto dali, jer je on od košarke samo dobijao".

Predsjednik Zvezde je kazao da se "finansijski plan koji je dat za sezonu 2012/13. potpuno razlikuje od onoga što se tokom nje događalo".

Čović je ocijenio da je Bojić napravio "velike zakonske prekršaje" time što, navodi se, ne poštuje Zakon o upravnom postupku, što nije ažurirao promjene u Agenciji za privredne registre, što nije uredno prijavio Udruženje i što nije predao završni račun Udruženja klubova KLS na vrijeme.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC