• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Bacanja za brigu

Trener Crvene zvezde Telekom izjavio da je za pobjedu nad Partizanom mt:s veoma važan bio uspješan početak derbija.

 Radonjić: Bacanja za brigu Izvor: MONDO

Dejan Radonjić u dosadašnjem toku karijere nije bio poznat po pobjedama nad ekipama Duška Vujoševića, ali će "vječiti" derbi odigran u okviru 9. kola Superlige Srbije možda ostati zabilježen kao prekretnica u njihovim taktičkim duelima.

Ovog puta je Radonjić odlično pripremio utakmicu i imao raspoloženije igrače, da sprovedu u djelo ono što je tražio i ubace praktično svaki važan šut.

"Veoma dobro smo otvorili meč i to je bilo bitno za nas. Svjesni smo problema koje protiv Partizana imamo u unutrašnjoj igri, oni su se vidjeli u broju skokova, ali smo zato šutirali u visokim procentima i to me raduje. Stekli smo prednost, koju smo zahvaljujući visokoj koncentraciji održavali svih 40 minuta", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

On je posebno pohvalio Zvezdinih 53 odsto pogodaka u šutu za tri poena (9/17), ali je pomenuo i čak 11 promašenih, od 24 slobodna bacanja.

Vjerovatno najčudniji detalj derbija bila su tri promašena penala Marka Simonovića, pri vođstvu od 52:45 u 27. minutu, pošto ga je Vladimir Lučić faulirao pri šutu van linije 6,75 metara.

"Toliko promašenih bacanja nije dobro za ovaj nivo takmičenja. Naravno, zadovoljan sam osvojenim bodovima i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu", rekao je Radonjić.

Zvezdin dvadesetogodišnji krilni centar Luka Mitrović ubacio je dvije trojke u finišu prvog poluvremena, a imao je i nekoliko atraktivnih poteza kojima je skrenuo pažnju na sebe.

On po dolasku iz Hemofarma prošlog ljeta nije često dobijao priliku da pokaže šta zna.

"Vrijedno radi, dobro se ponaša. Nije on večeras igrao samo zbog odsustva (Borisa) Savovića. Rekao sam i prije utakmice da će igrati, jer je to zaslužio svojim radom", prokomentarisao je trener crveno-bijelih.

(P. V. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC