• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Partizan se ponizio (VIDEO)

Crveno-bijeli smatraju da je Partizan, kao organizator derbija, puštanjem sa razglasa pjesme "Hoću majko, hoću (u gradsku čistoću)" ponizio samo sebe.

 ZVEZDA: Partizan se ponizio (VIDEO) Izvor: MONDO

Riječi pjesme Riblje čorbe "Hoću majko, hoću" odzvanjale su dvoranom Pionir u pauzi između četvrtina i na poluvremenu šestog ovosezonskog “vječitog” derbija.

Odluka Partizana mt:s, domaćina utakmice, da njom animira više od 5.000 svojih navijača izazvala je dan poslije reakciju Crvene zvezde Telekom.

"Tim činom KK Partizan mt:s je ponizio samo sebe. Jer, posao koji obavlja Gradska čistoća i zaposleni u njoj je težak, častan i od nemjerljivog značaja za sve stanovnike naše zemlje, pa podsmijeh koji je na račun crveno-bijelih trebalo da izazove ova pjesma ne predstavlja ništa drugo nego klasičnu diskriminaciju po više osnova", objavljeno je na klupskom sajtu.

Pogledajte OVDJE snimak iz Pionira tokom puštanja pjesme.

Iz Zvezde je poručeno da među zaposlenima u Javnom komunalnom preduzeću Gradska čistoća rade navijači oba tima i da se crveno-bijeli “tih svojih pristalica ne stide”.

"Da ironija bude veća, upravo je Gradska čistoća svojevremeno bila sponzor KK Partizan…To su u taboru Partizana zaboravili ili su ovim činom iz nekog razloga željeli da zaborave", piše u saopštenju, uz priloženu fotografiju.



(MONDO, foto: kkcrvenazvezda.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC