• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Možda pravo vrijeme za poraz od Zvezde"

"Momci su sposobni da igraju na visokom nivou i možda je taj poraz u derbiju došao u pravo vrijeme", kaže pomoćni trener Partizana Gašić.

 "Možda pravo vrijeme za poraz od Zvezde"  Izvor: MONDO

Pomoćni trener košarkaša Partizana mt:s Velimir Gašić rekao je da se nada da su igrači izvukli pouke iz poraza od Crvene zvezde i da će u nastavku Superlige odigrati maksimalno kvalitetno i zadržati lidersku poziciju uoči plej-ofa.

Crno-bijeli sutra u 10. kolu Superlige gostuju Vojvodini u Novom Sadu ne kriju ambicije da se vrate na pobjednički kolosijek.

"Dobro smo analizirali utakmicu protiv Zvezde, koju smo smo odigrali sa manjkom koncentracije, nismo imali ni energije, što je nedovoljno da se dobije tako kvalitetan rival. Ne bi bilo dobro da protiv Vovodine ponovimo iste greške, očekujem da igrači kvalitetno odreaguju i da će im utakmica sa Zvezdom biti škola", rekao je Gašić na konferenciji za medije u hali Pionir.

Gašić je naveo da crno-bijeli u narednih pet kola Superlige žele da sačuvaju prvo mjesto, koje obezbjeđuje najbolju startnu poziciju za plej-of.

"Mladi tim je napravio sjajan rezultat osvajanjem Jadranske lige, čime je pokazao da je stasao i da ima kvalitet. Oni su vaspitani da daju maksimum i idu na pobjedu u svakom meču. Momci su sposobni da igraju na visokom nivou i možda je taj poraz u derbiju došao u pravo vrijeme, iako, naravno, nikad nije dobro izgubiti", istakao je Gašić.

On je dodao da sutra u Novom sadu očekuje mnogo težu utakmicu nego u Pioniru, kada je Partizan lako i ubjedljivo osvojio bodove.

"Vojvodina je ove sezone pokazala da se radi o ozbiljnom protivniku, riječ je o ekipi koja ima 'pun roster', igraju dobru košarku, atipičnu u nekim segmentima, sa "lažnim peticama" koje se u napadu otvaraju i šutiraju za tri poena. Svakako, oni će imati i dodatni mkotiv jer pobjedom žele da ostanu na poziciji koja naredne sezone vodi u Jadransku ligu", zaključio je Gašić.

Utakmica 10. kola Superlige između Vojvodine i Partizana biće odigrana u subotu od 21 sat u novosadskom SPENS.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC