• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazić: U Niš po pobjedu!

Bek Crvene zvezde Telekom ubijeđen da će ekipa u Nišu opravdati ulogu favorita i po drugi put savladati Konstantin.

 Lazić: U Niš po pobjedu! Izvor: MONDO

Crvena zvezda Telekom i Konstantin igraće u nedjelju od 20.00 u Nišu. U prethodnom duelu ove sezone crveno-bijeli su slavili ubjedljivu pobjedu – 96:71, a bek ekipe iz Beograda, Branko Lazić, očekuje da tako bude i u 10. kolu Superlige.

"Sve ekipe uvijek imaju veliki motiv da igraju protiv nas. Nemaju šta da izgube, ali mogu mnogo toga da dobiju pa igraju rasterećeno. Međutim, naš odgovor bi trebalo da bude veoma agresivna igra u odbrani i jak ritam čime bismo morali da slomimo njihov otpor. U Niš idemo po pobjedu, samo tako možemo da valorizujemo trijumf u derbiju. Siguran sam da je kvalitet na našoj strani i da ćemo to dokazati u 'Čairu'", istakao je Lazić za klupski sajt.

Zvezda je u prošlom kolu slavila kao gost protiv Partizana, što je ekipi Dejana Radonjića vratilo poljuljano samopouzdanje zbog pada forme.

"Trijumf u prošlom kolu nam je bio mnogo važan sa više aspekata. Prije svega, mislim da smo tom pobjedom u značajnoj mjeri vratili samopouzdanje i dokazali da vrijedimo. Zasluženo smo savladali Partizan, vodili smo tokom svih 40 minuta i apsolutno kontrolisali dešavanja na parketu i ta utakmica nam je najbolji pokazatelj kako treba da igramo i u nastavku Superlige"
, smatra Lazić.

Crveno-bijeli će u nedjelju ponovo biti bez povrijeđenog Aleksandra Cvetkovića (skočni zglob), ali se očekuje povratak Borisa Savovića na parket.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC