• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta: Još smo živi, vratićemo Zvezdi!

Trener Radničkog istakao da je Novica Veličković maltene sam donio Megi pobjedu, kojom je gotovo obezbijedila plasman u ABA ligu.

 Muta: Još smo živi, vratićemo Zvezdi!  Izvor: MONDO

Kako stoje stvari poslije 10. kola Superlige Srbije, borbu za četvrto mjesto i "vizu" za Jadran vodiće Vojvodina (skor 6-4) i Radnički, koji se porazom od Mega Vizure u Zemunu rezultatom 87:85, vratio na 50 odsto uspješnosti (5-5).

Odluka bi mogla da padne već u narednih sedam dana, kada se sastaju Radnički - Crvena zvezda Telekom i Konstantin - Vojvodina, a potom Vojvodina - Radnički.

Novosađani bi pobjedom u direktnom okršaju odradili lavovski dio posla, jer su u prvom dijelu takmičenja već slavili u Kragujevcu...

"Već protiv Zvezde imaćemo priliku da se odužimo i klubu i navijačima, koji su i u Zemunu bili uz nas. Čekaju nas poslije toga Vojvodina, Sloboda i Partizan... Još smo kandidati za plej-of, ali moramo da raskrstimo sa sobom - da li igramo ovu igru ili ne", rekao je Nikolić.

"Ne sumnjam da će moji igrači biti motivisaniji u srijedu protiv Zvezde i da ćemo im vratiti za dva nesrećna poraza koja su nam priredili".

Strateg Radničkog odao je Megi priznanje na zasluženoj pobjedi, a naročito strijelcu 37 poena, Novici Veličkoviću.

"Maltene nas je sam dobio. Mi smo nekako uzvraćali i tražili priključak, prije svega preko Borisova. Bili smo i nadomak preokreta, ali Ćapina, na primjer, nije htjelo - šut iz igre mu je bio 1/10. Da je pogodio bar još jednom i uz njega bilo ko drugi, drugačije bi se završilo".

Nikolić je dodao da njegova ekipa nije ispoljila za pobjedu neophodnu energiju.

"Nije bilo ni dovoljne saradnje. Povrh svega, povrijedio se Birčević, pa i Ćapin još jednom. Prinudno smo igrali mimo naših dogovora i pripreme, u mnogim elementima smo ih i nadigrali, ali je Veličković bio prevaga. Ne bih izdvojio pojedinca koji je u ovakvoj partiji podbacio. Svi su doprinijeli porazu jer nije bilo timske igre".

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC