• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

F4: Olimpijakos - Real 61:61 (kraj 3/4)

"Kraljevi" oduvali prvaka Evrope sa terena u prvoj četvrtini, Olimpijakos preokrenuo, a u posljednjih 10 minuta ulazi se u "egalu" - 61:61.

 F4: Olimpijakos - Real 61:61 (kraj 3/4)  Izvor: MONDO

Možda London nije bio idealno mjesto za organizaciju Fajnal fora, ali košarkaši Olimpijakosa i Real Madrida u prvom poluvremenu su pokazali da je bilo gdje na svijetu moguće pružiti vrhunsku predstavu, ako su "glumci" pravi.

Real je furiozno počeo finale, u jednom trenutku imao šut za tri poena 5/6, igrao sjajnu odbranu na Spanulisu, lupio čak četiri "banane" u prvih sedam minuta...

Džejsi Kerol je u finišu prve četvrtine promašio trojku kojom je mogao da povisi na "plus 20"!

I onda potpuni preokret u igri. Trener Olimpijakosa izveo je indisponiranog MVP-ja Evrolige, uveo Slukasa da promijeni ritam u napadu, Kacivelisa da igra odbranu na Fernandezu, a Antić i Hajns zatvorili su reket kao u petak protiv CSKA.

Kada se tome dodaju trojke Perperoglua, odličan učinak Ejsija Loa i fanatična borbenost cijelog tima, ofanzivni skokovi u važnim trenucima - dobije se ponovo uzbudljiva utakmica.

Olimpijakos je čak imao šut za izjednačenje na 37:37, ali je promašio Perperoglu.

Serhio Rodrigez i Markus Sloter pobrinuli su se da nalet Pirejaca bude odbijen, ali je Rodrigez 0,8 sekundi prije odlaska na odmor faulirao Slukasa pri šutu za tri poena. Drugi plejmejker "crvenih" sva tri puta je bio precizan - 37:41!

Fernandez sa 10 i Ljulj sa osam poena su najefikasniji kod Reala, s tim da su 16 od ukupno 18 poena ubacili u prvoj četvrtini.

Na drugoj strani prednjače Ejsi Lo sa osam i Pero Antić i Kajl Hajns sa po sedam, dok je Spanulis u prvoj četvrtini šutirao iz igre 0/5, završivši poluvrijeme bez poena, sa jednom asistencijom i tri izgubljene lopte.

Gotovo istovjetno kao Miloš Teodosić u polufinalu, protiv Olimpijakosa.

(MONDO, foto: euroleague.net)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC