• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savanović: U očajnom sam stanju...

Krilni centar Efesa objasnio da ima velikih problema sa leđima, zbog čega nije siguran da li će moći da igra za Srbiju na EP ovog ljeta u Sloveniji.

 Savanović: U očajnom sam stanju...  Izvor: MONDO

Duško Savanović nije siguran da li će biti sposoban da pomogne Srbiji na Eurobasketu u Sloveniji.

On se nedavno vidio u Istanbulu sa selektorom Srbije Dušanom Ivkovićem i objasnio mu da ima velikih problema sa leđima.

Krilni centar Efesa tako je potvrdio pisanje grčkog portala "Eurohoops", koji je dan ranije objavio da će Ivković imati dosta problema sa sastavom tima za EP u Sloveniji. Selektoru Srbije su nastup u nacionalnom timu otkazali Milan Mačvan, član Galatasaraja, Kosta Perović (Unikaha), Stefan Marković (Valensija), kao i igrač CSKA Zoran Erceg.

"Razgovarao sam sa selektorom Ivkovićem, kada je nedavno bio u Istanbulu. Izložio sam mu trenutni zdravstveni bilten, koji je daleko od dobrog. Objasnio sam mu da sam u očajnom stanju, da imam dosta problema sa leđima i da konstantno primam injekcije protiv bolova kako bih mogao da igram i izguram sezonu do kraja", objasnio je u razgovoru za "Sport" Savanović.

On je rekao da je selektoru objasnio da u stručnom štabu selekcije Srbije moraju da razmišljaju o opciji da on možda neće biti u stanju da se pojavi na pripremama nacionalnog tima i igra u Sloveniji ovog ljeta.

"Duda je to shvatio i razumio. Uostalom, on je uvijek bio za to da je zdravlje igrača na prvom mjestu i brinuo je o nama. Sigurno je da ćemo biti u kontaktu i narednih nedjelja, pa ćemo vidjeti kako će se razvijati situacija... Uvijek sam se odazivao pozivima u reprezentaciju, što ću i dalje da činim, ako mi tijelo i zdravlje dozvole. Šta da se radi, nisam više ni mlad", rekao je Savanović.

Eurobasket 2013 igraće se od 4. do 22. septembra u Sloveniji, a Srbija će nastupati u grupi B zajedno sa selekcijama Bosne i Hercegovine, Litvanije, Makedonije, Crne Gore i Letonije.

(MONDO; foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC